Annonce
Sport

Bramming tabte efter straffesparkdrama

Bramming Boldklub tabte playoffkampen mod Hedensted, og sæsonen er dermed slut for Brammings vedkommende. Arkivfoto: Lars Johansen.
Bramming Boldklub tabte samlet med 7-6 efter straffesparkskonkurrence i playoffkampen mod Hedensted.

Hedensted: Bramming Boldklub havde muligheden for med en sejr at spille sig videre til den afgørende kamp om oprykning til Jyllandsserien, da de lørdag gæstede Hedensted IF.

Udeholdet fra Bramming var så tæt på en sejr, som de kunne komme, men efter 3-3 i den ordinære spilletid og 4-4 efter forlænget spilletid tabte brammingenserne straffesparkskonkurrencen.

- Der skal lyde stor ros til drengene for dagens indsats. Vi startede desværre kampen ud med at begå et straffespark, der førte til et mål, men efter det synes jeg, at vi fik spillet os godt ind i kampen. Fysisk var vi bedst, men Hedensted var kyniske foran mål. Alt i alt var det dog en velspillet kamp, der desværre gik ud til Hedensteds fordel til sidst, siger Bramming-træner Lasse Johansen.

Annonce

En flot sæson

Inden sæsonen var Brammings mål blot at blive i serie 1. Et mål der med en andenplads i grundspillet sikkert blev indfriet.

- Sæsonen har været lidt af en rutsjebanetur med svingende resultater. Vi sluttede dog ufatteligt godt af med en ubesejret stime på seks kampe i træk, hvilket vi godt kan være stolte af. Samtidig har vi gennem sæsonen udviklet vores spilkoncept. Så jeg vil sige, at det helt overordnet set har været en rigtig flot sæson, siger Lasse Johansen.

Hedensted IF - Bramming Boldklub 7-6 (4-4).

Fodbold, playoffkampe Jyllandsserie.

Mål: 1-0 Simon Thisgaard (str. 1.), 1-1 Christian Frydensberg Madsen (21.), 2-1 Chris Andersen (61.), 3-1 (74.), 3-2 Simon Hessel Madsen (77.), 3-3 Simon Petersen (90.), 4-3 Jonas Alsted, 4-4.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce