Annonce
Sport

Bramming tabte efter straffesparkdrama

Bramming Boldklub tabte playoffkampen mod Hedensted, og sæsonen er dermed slut for Brammings vedkommende. Arkivfoto: Lars Johansen.
Bramming Boldklub tabte samlet med 7-6 efter straffesparkskonkurrence i playoffkampen mod Hedensted.

Hedensted: Bramming Boldklub havde muligheden for med en sejr at spille sig videre til den afgørende kamp om oprykning til Jyllandsserien, da de lørdag gæstede Hedensted IF.

Udeholdet fra Bramming var så tæt på en sejr, som de kunne komme, men efter 3-3 i den ordinære spilletid og 4-4 efter forlænget spilletid tabte brammingenserne straffesparkskonkurrencen.

- Der skal lyde stor ros til drengene for dagens indsats. Vi startede desværre kampen ud med at begå et straffespark, der førte til et mål, men efter det synes jeg, at vi fik spillet os godt ind i kampen. Fysisk var vi bedst, men Hedensted var kyniske foran mål. Alt i alt var det dog en velspillet kamp, der desværre gik ud til Hedensteds fordel til sidst, siger Bramming-træner Lasse Johansen.

Annonce

En flot sæson

Inden sæsonen var Brammings mål blot at blive i serie 1. Et mål der med en andenplads i grundspillet sikkert blev indfriet.

- Sæsonen har været lidt af en rutsjebanetur med svingende resultater. Vi sluttede dog ufatteligt godt af med en ubesejret stime på seks kampe i træk, hvilket vi godt kan være stolte af. Samtidig har vi gennem sæsonen udviklet vores spilkoncept. Så jeg vil sige, at det helt overordnet set har været en rigtig flot sæson, siger Lasse Johansen.

Hedensted IF - Bramming Boldklub 7-6 (4-4).

Fodbold, playoffkampe Jyllandsserie.

Mål: 1-0 Simon Thisgaard (str. 1.), 1-1 Christian Frydensberg Madsen (21.), 2-1 Chris Andersen (61.), 3-1 (74.), 3-2 Simon Hessel Madsen (77.), 3-3 Simon Petersen (90.), 4-3 Jonas Alsted, 4-4.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce