Annonce
Sport

Bramming-træner: Vi går efter det

Med fem mål i de sidste to kampe har Christian Madsen været skarp for Bramming Boldklub. Især Madsens hattrick mod Ringkøbing IF var med til at sikre brammingenserne den første playoffkamp. Arkivfoto: Lars Johansen.

Bramming: Bramming Boldklub har alt at vinde og intet at tabe, når de lørdag går på banen til den første af potentielt to oprykningskampe.

Skal det blive til den anden oprykningskamp, hvor vinderen rykker op i jyllandsserien, kræver det en sejr over Hedensted IF, der sluttede som to'er i serie 1 - pulje 10.

Her skal spillet fra sæsonens sidste fem kampe, der sikrede de gulblusede andenpladsen, føre dem videre mod et comeback til jyllandsserien.

- Det er vores eget spil, som vi har haft fokus på. Vi ændrer ikke noget i forhold til de sidste par kampe, selvom det uden tvivl er et godt mandskab, som vi skal op imod. Vi skal stå godt og ikke smide det hele frem og risikere, at vi kommer bagud 2-0 i løbet af ingen tid, siger Bramming-træner Lasse Johansen og fortsætter:

- Jeg håber, at vi har nogle muligheder, selvom favoritværdigheden ligger til dem, da de har hjemmebanen. Men nu når vi er her, så skal vi gå efter det.

Kampen spilles lørdag den 9. november kl. 14.00 på kunstgræsbanen på Hedensted Stadion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce