Annonce
Erhverv

Brammings nye motionscenter holdt åbningsfest

Asger Nielsen fra Bramming åbnede fredag middag sit nye fitnesscenter, Pulsn, der holder til i faktas tidligere lokaler. Foto: Kåre Welinder
Fredag kl. 12 slog Brammings nye motionscenter, Pulsn, dørene op i byens gamle fakta-bygning. Allerede kort efter var de første gæster klar til maskinerne, og mange har allerede meldt sig ind.

Ribe: Fredag 1. november kl. 12 var det endelig så vidt.

Bramming-drengen Asger Nielsen kunne slå dørene op til sit eget fitnesscenter Pulsn i faktas tidligere lokaler, hvor han først kort inden åbningstid var helt færdig med den sidste indretning og rengøring.

Bygningen er på 769 kvm, hvor af de 400 er indrettet til fitnesslokaler med blandt andet 50 maskiner og lokaler til holdtræning, og Asger Nielsen var glad for at se, at der allerede kom gæster fra det minut, dørene åbnede.

- Jeg har glædet mig til at åbne, fordi vi var arbejdet så hårdt på det, så det er dejligt, at der var folk allerede tidligt på dagen, siger Asger Nielsen, der også glæder sig over, at mere end 50 mennesker havde købt medlemskab mellem kl. 21 torsdag aften og fredag kl. 12, og i den første åbningstime havde kæresten Tine Iversen travlt med at skrive nye medlemmer op, der alle ville være en del af Pulsn.

Det nye fitnesscenter er ikke en del af en kæde, men er Asger Nielsens egen opfindelse, og når han ikke selv er til stede, fungerer stedet som et nøglehus, hvor medlemmer selv kan låse sig ind med en adgangskode mellem kl. 5 om morgenen og midnat.

- Den største forskel på Pulsn og det andet fitnesscenter i Bramming er nok størrelsen, for vi har mange flere maskiner, siger Asger Nielsen, der kunne se folk i alle aldre teste maskiner, hvoraf en del var ældre borgere, der tøffede rundt på de fine, nye gulve med blå plastiksutter på fødderne i Brammings nye fitnesscenter.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Tag bilen til gospelgudstjeneste

Annonce