Annonce
Tønder

Brandårsag i Tønder opklaret: Cigaret skyld i dødsbrand

Skibbrogade nummer 8 i Tønder blev spærret af fredag eftermiddag i sidste uge på grund af en brand i en ejendom. Det frivillige brandvæsen og politiet var hurtigt fremme på stedet. Brandårsagen skyldes en tændt cigaret. Foto: Martin Franciere

Tønder: Det står nu klart, at kvinden der fredag eftermiddag i sidste uge mistede livet i en brand på Skibrogade nummer 8 i Tønder, omkom efter at have haft en cigaret liggende.

- Efter en obduktion kan man konstatere, at der ikke er foregået noget kriminelt. Brandårsagen skyldes rygning, bekræfter Syd- og Sønderjyllands politikommissær, Thomas Berg.

Da brandvæsnets røgdykkere fredag først på eftermiddagen blev kaldt ud til den brændende lejlighed i Tønder midtby, opdagede de en livløs person på første sal. Men alle forsøg på at genoplive den ældre kvinde var forgæves. Kvinden blev konstateret død på selve brandstedet, efter at en læge have forsøgt at genoplive hende med førstehjælp.

Annonce

Ifølge indsatsleder fra Brand og Redning Sønderjylland, Tønder, Kenneth Achner var der tale om en meget omfattende brand, der hærgede hele lejligheden. Men det lykkedes brandfolkene at sikre, at branden ikke bredte sig yderligere i bygningen.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Ukrainer idømt fire års fængsel, udvisning og bøde på 71 mio kr. i stor sag om ulovlig cigaretfabrik: - Først i dette øjeblik er det gået op for mig, hvor alvorligt det er

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Annonce