Annonce
Trekantområdet

Brand blev slukket fredag, men genantændte natten til lørdag: Nu er loftetagen brændt ned

Et hus brændte natten til lørdag i Svenstrup ved Middelfart. Arkivfoto: Michael Bager
Ingen kom til skade, da et hus i Svenstrup ved Middelfart brændte natten til lørdag. Årsgen til branden er endnu ikke fastslået.

Middelfart: Natten til lørdag hærgede en brand et hus i Middelfart i en sådan grad, at det nu er ubeboeligt. Ingen kom til skade i branden.

Klokken 02.41 modtog Trekantbrand en melding om en brand på Lykkegårdvej i Svenstrup ved Middelfart. Det viste sig, at der var tale om et hus, som brandfolkene havde slukket en mindre brand i fredag ved middagstid. Her havde Trekantbrand brugt halvanden time på at slukke en brand, der havde fået fat i loftet i husets indgangsparti, fortæller vagtchef Hans Egon Bendorff.

- Cirka to kvadratmeter af loftet var brændt væk, siger vagtchefen.

Huset var under renovering, og der var derfor ingen, der boede i ejendommen. Det vidste brandfolkene, da de ankom til samme adresse natten til lørdag. Men denne gang havde ilden fået fat i hele loftetagen.

- Branden var åbenbart startet op igen på en eller anden måde, siger vagtchefen og fortæller, at hele loftetagen nu er brændt væk, og at huset er ubeboeligt.

Annonce

Ulmer stadig lørdag

Trekantbrand var i gang med slukningsarbejdet i fem timer i løbet af natten, og der er lørdag morgen stadig en brandvagt på stedet, der efterslukker.

- Vi har to mand og en tankvogn derude. For det er sådan noget loftisolering. Papiruld. Det ulmer stadig. Så det skal vi lige have slået ned, siger Hans Egon Bendorff.

Det har indtil videre ikke været muligt at fastslå årsagen til branden, oplyser vagtchefen. Derfor er matriklen spærret af indtil mandag, hvor politiet foretager en brandteknisk undersøgelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

Annonce