Annonce
Esbjerg

Brand i højhus i Esbjerg: 60 beboere evakueret

Politi og brandvæsen var massivt til stede, da der udbrød brand på 7. sal i en etageejendom på Mølleparkvej natten til lørdag.
Annonce

For nogle blev det en brat opvågning, da politiet slog døren ind til deres lejlighed natten til lørdag.
Men årsagen var ganske alvorlig, idet der var udbrudt brand i en 12 etagers beboelsesejendom på Mølleparkvej i det nordlige Esbjerg.
Politiet fik anmeldelsen klokken 00.16, at der var udbrudt brand i en lejlighed på 7. etage, og både politi og redningsfolk kunne hurtigt konstatere, at der var brug for at evakuere hele bygningen, der har 46 lejligheder.

- Der var en del røgudvikling, så vi besluttede hurtigt, at beboerne skulle ud, siger vagtchef Ivan Gohr Jensen fra Syd- og Sønderjyllands Politi.
I flere tilfælde måtte politiet slå døren ind for at vække de sovende beboere, og i alt 60 personer blev evakueret.
10 af dem blev indlagt til observation for røgforgiftning, og personale fra ejendomsadministrationen sørgede for genhusning til de mennesker, der havde brug for det.

Beboeren, i hvis lejlighed branden opstod, var hjemme, men brandårsagen er endnu ikke klarlagt, og derfor vil brandteknikere i løbet af lørdag undersøge lejligheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Erhverv

Flertal bakker op om isolationskrav ved indrejse: Organisation spår konsekvenser for virksomheder

Annonce