Annonce
Aabenraa

Brand & Redning Sønderjylland henter ny direktør i Sønderborg

Holger Rostgaard Andersen er fra 1. marts ny beredskabsdirektør i Brand & Redning Sønderjylland. Privatfoto
Annonce

Sønderjylland: Holger Rostgaard Andersen ved, hvad han går ind til, når han 1. marts tiltræder som ny beredskabsdirektør i Brand & Redning Sønderjylland, der dækker Aabenraa, Tønder og Haderslev kommuner.

Han var nemlig operativ chef i netop Brand & Redning Sønderjylland, inden han skiftede til det job, han nu vender tilbage fra - beredskabschef i Sønderborg Kommune.

- Det er en meget spændende stilling, som jeg glæder mig helt enormt til at træde ind i. Beredskabet er en vigtig opgave, og især i det sønderjyske er der en helt særlig ånd og historie forbundet med jobbet. Jeg kender jo allerede en del til Brand & Redning Sønderjylland i forvejen, hvilket bestemt ikke gør forventningen mindre, siger Holger Rostgaard Andersen i en pressemeddelelse.

Den nye beredskabsdirektør efterfølger Lars Møldrup, som siden efteråret har været kommunaldirektør på Fanø.

- Jeg er meget glad for, at vi har fundet en så stærk og egnet kandidat til stillingen. Holger kan gå direkte ind og udfylde opgaven som beredskabsdirektør, og hans store erfaring på området gør, at han allerede kender feltet og ikke mindst Sønderjylland godt. Holger er desuden valgt i et stærkt ansøgerfelt. Det er glædeligt, at jobbet som beredskabsdirektør er i så høj kurs, siger borgmester i Tønder Kommune, Henrik Frandsen, der også er formand for den beredskabskommission, der har ansat Holger Rostgaard Andersen.

Privat bor den nye beredskabsdirektør i Haderslev med sin kone Mette og deres tre børn på 19, 16 og 15 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce