Annonce
Sønderborg

Brandhærget tøjbutik klar med kontor og showroom

Andreas Pedersen, Adam Ferati og Christina Spek mistede alt, da deres butik LY Copenhagen brændte i begyndelsen af februar. Nu er de klar igen, når de åbner kontor og showroom i det gamle Arbejdernes Landsbank på Jernbanegade. Pressefoto
LY Copenhagen, som i februar mistede sin butik ved den store brand i centrum af Sønderborg, er snart klar med et midlertidigt showroom og kontor i centrum af Sønderborg.
Annonce

Sønderborg: Tøjbutikken LY Copenhagen åbner kontorer og et showroom i centrum af Sønderborg. Det kommer efter, at deres tidligere butik blev ødelagt ved den store brand i centrum af byen 3. februar.

- Vi åbner kontor og showroom på Jernbanegade, hvor vi har fået plads på 1. sal i det, der engang var Arbejdernes Landsbank, og det glæder vi os meget til, siger Adam Ferati, der er indehaver af LY Copenhagen.

I kontoret og showroomet vil det være muligt at se tøjet, som butikken har på hjemmesiden, og det vil være muligt for LY Copenhagen at bestille tøjet hjem i de rigtige størrelser, så man kan prøve det. Indehaveren fortæller, at det er vigtigt for LY Copenhagen, at man bliver ved med at være en del af livet i Sønderborg.

- Sønderborg var den første by, som vi var en del af, og vi havde det rigtigt godt i byen, så det har været meget vigtigt for os, at vi kom tilbage til Sønderborg, og at vi ikke bare åbnede i en ny by, siger han.

Ifølge Adam Ferati ville det ikke give mening for dem at lave en midlertidig butik, da butikken på Perlegade i en overskuelig fremtid vil være klar igen.

- Hvis vi skulle flytte to gange indenfor forholdsvis kort tid, så ville det blive dyrt, og vi ville ikke have nok personale til at hjælpe med flytningen.

- Det er forventningen, at vores gamle butik vil være klar indenfor et år. Der skal bygges op igen, og vi vil få meget mere plads, og vi vil få en kaffebar, som var en del af vores planer, siger indehaveren.

I branden 3. februar mistede LY Copenhagen alt, som de ejede, da deres butik gik op i flammer, da der udbrød brand ved burgerrestauranten Lazy Dog. Arkivfoto: Kaspar Hvid
Annonce

Kaffebar og større butik

Når LY Copenhagen igen åbner butik i Sønderborg, hvor det er mere end et showroom og en webbutik bliver det på deres gamle adresse på Perlegade 21.

- Den dag hvor butikken brændte, havde jeg lige bestilt håndværkere, fordi det var meningen, at vi skulle have en endnu større butik, end det vi havde.

- Det gik voldsomt godt i butikken, og vi havde virkelig travlt, så ideen var, at vi skulle udvide. Samtidig med at vi havde gang i det, var vi ved at åbne butik i Odense, som skulle være åbnet 1. maj. Det tror jeg dog ikke sker nu grundet corona, så vi havde virkelig travlt, siger Adam Ferati.

Indehaveren fortæller også, at han forventer, at deres nye butik på deres gamle adresse er klar, inden der er gået et år. Han kan dog ikke sætte nogen specifik dato på.

- Når vi åbner, så kommer vi også til at have en kaffebar som noget nyt. Vi havde været i gang med at lede efter lokaler til kaffebaren et andet sted i byen, men det kan vi simpelthen få med nu, siger han.

Annonce

Opbakning

Adam Ferati er meget stolt af dem opbakning, som LY Copenhagen har fået fra alle kunder og samarbejdspartnere.

- Lige da jeg stod og kiggede på, at det hele brændte, så tænkte jeg:” Nej nej. Det her kommer vi ikke tilbage fra”. Det tror jeg heller ikke, at vi var, hvis vi ikke havde mødt så meget opbakning fra vores samarbejdspartnere, forsikring og kunder. Det er strømmet ind med opbakning og søde hilsner, siger han.

LY Copenhagen forventer, at det nye showroom og kontor åbner inden påske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Slesvig-Holsten går i orange: Nu bør danskerne ikke køre over grænsen

Danmark

Hvor er Mette Frederiksen?

Annonce