Annonce
Tønder

Braveheart 2: Oprørshæren har nået sit mål

Venstres drive in-opstillingsmøde den 18. juni i Agerskov. Foto: Kurt Gabs
Annonce

Læserbrev: De 55 stemmeløse fra Skærbæk har det dårligt efter deres svig overfor borgmester Henrik Frandsen. De ringer i tide og utide til deres leder Hans Otto Sørensen for at drøfte situationen. De sover dårligt om natten og vågner ofte badet i sved. De ved ikke, hvad de skal gøre af deres stemmesedler. Hans Otto har rådet dem til at brænde dem hurtigst muligt, for sedlerne er jo det synlige bevis for deres svig. Hans Otto vil ikke mødes med de andre 54, før alting er faldet til ro.

Oprørshæren fra Møgeltønder forholder sig også tavse ovenpå slaget.Alt er hidtil gået efter planen.  Elif + Susanne + Otto + Martin + Mogens + Jens har det fint. Der drikkes kølig hvidvin. I 2018 fik man fjernet Skydsbjerg . Han har som ingen anden person gjort stor skade, i først Skærbæk og senere Tønder kommuner. Det var ham, som var ansvarlig for den katastrofale konstituering efter det sidste valg, hvor Susanne Linnet og Jens Møller fik en helt urimelig behandling.

Oprørshæren har nu efter 2 ½ år´s kamp nået deres mål. Frandsen + Skydsbjerg er fjernet. Oprørshæren har nu deres egen borgmesterkandidat i Martin Iversen. De har også deres egen formand for Venstre i Kim Thygesen, dermed burde de have alle kortene på hånden. Dog tror jeg, det bliver svært for oprørshæren at føre konkret fremadrettet politik. Det er set før i verdenshistorien, at en oprørshær først sejrer stort for derefter at gå i opløsning, fordi de ikke magter freden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Tosprogede elever får lavere karakterer, og færre på Kolding Gymnasium har forældre med videregående uddannelse

Danmark

Partier afviser regeringens forslag om krav om mundbind i det offentlige rum: - Det kom som en tyv om natten

Annonce