Annonce
Tønder

Braveheart 4 : Dusøren

Annonce

Læserbrev: Opråb til de 55 ”stemmeløse” fra Skærbæk. Jeg ved godt, at I har dårlig samvittighed, og det har I også al mulig grund til at have. Jeg ved også godt, at de fleste af jer nok allerede har brændt jeres stemmeseddel, efter at I kom hjem fra mødet i Agerskov.

Skulle der blandt jer være en, som kunne tænkes at ville aflevere sin ubrugte stemmeseddel til mig, så venter der en dusør på 500 kroner plus ekstra 500 kroner for navnet på jeres leder. Dermed en samlet dusør på 1000 kroner.

Jeg ved jo ikke, hvad der er blevet jer betalt for at svigte borgmester Henrik Frandsen, men 1000 kroner for at svigte jeres leder er vel ikke så dårligt?

Det hele kan foregå helt anonymt ved, at vi telefonisk aftaler et møde, for eksempel på den åbne mark ved Agerskov, gerne meget tidligt om morgenen, så vi ikke bliver set. Du bringer hid din stemmeseddel, jeg giver dig derfor en kuvert med pengene. Om du kommer i en bil på gule eller hvide plader blander jeg mig ikke i. Om du opgiver beløbet til skattevæsenet ej heller.

Dusøren gives til den, som først kontakter mig telefonisk.

Den stemmeseddel, som jeg måtte få overdraget, vil blive indrammet, og efter valget i november 2021 givet som gave til Tønders borgmester anno 2022, som en synlig påmindelse om, hvor troløse Venstrefolk kan være.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce