Annonce
Tønder

Braveheart 5: Den tredje mand

Annonce

Læserbrev:  Ingen af de 55 ”stemmeløse” venstrefolk har endnu indløst den af mig udstedte dusør. Enten regner man ikke 1000 kroner, eller også er man bange for at træde frem.

Men jeg har fået tilsendt et håndskrevet brev uden afsender pr. Qvikpost fra Skærbæk. Brevet er på 1 A4 side og slutter med ordene: ”Håber at du får noget ud af din indsats for alles skyld”.

Forud for valgmødet den 18. juni i Agerskov blev Hans Otto Sørensen, Skærbæk, opfordret til at opstille som den tredje spidskandidat, mod Martin Iversen og Henrik Frandsen. Det har han selv telefonisk fortalt mig primo juni. Han valgte ikke at opstille af forskellige personlige grunde, som han ligeledes fortalte mig om.

Jeg tror, at de 55 ”stemmeløse” venstrefolk er Hans Ottos folk. Selvom han i Agerskov opfordrede dem til at stemme på Henrik Frandsen, så lystrede disse folk ikke, eller også gjorde de?

Det får vi først afklaret, hvis en af de 55 ”stemmeløse” vil stå frem og bekendtgøre sit usle svig overfor vor borgmester. Var der tale om aftalt spil? Martin Iversen havde i alt fald stor fordel af, at de 55 stemmer ikke blev afgivet.

Oprørshæren fra Møgeltønder kan meget vel have lavet en studehandel med de 55 ”stemmeløse”. Måske vil vi se en af dem som formand for teknisk udvalg efter næste valg?

Hans Otto Sørensen har tidligere afvist at kommentere yderligere:

- Ydermere vil jeg gerne tilføje, at skulle du, Torben Ravn, føre dig frem med flere lignende vilde og usande påstande, vil de ikke blive besvaret, endsige kommenteret fra min side, har han skrevet i et tidligere debatindlæg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Annonce