Annonce
Tønder

Braveheart – en lokalhistoriker springer ud 2

Annonce

Læserbrev: Der er fortsat nogle uklarheder omkring ”markvalget” i Agerskov. Så vidt jeg har forstået, var der 649 stemmeberettigede deltagere til mødet, og da stemmerne var talt op efter valghandlingen, var der 55 stemmesedler, som ikke var blevet afleveret.

Ingen ved i dag, hvad der er rigtigt eller forkert. Afkrydsningslisterne på udleverede stemmesedler er makuleret, så måske har man talt forkert. Så kaotisk; det var det. Eller måske har nogle valgt at ”sidde” på deres stemmesedler? Hvem ved hvorfor?

Her kunne Torben Ravn (TR) gøre en indsats som historiker ved at opsøge dem, som ikke stemte og interviewe dem herom, og så skrive historien. Han skriver jo ganske tydeligt, at han kender dem.

Men TR burde holde sig til det, han virkelig ved noget om. Hvad jeg mener er stærkt injurierende påstande, grebet ud af den blå luft, hører ingen steder hjemme, heller ikke i efterspillet til ”markvalget i Agerskov”.

Og dog – Torben Ravn, hvis dine antagelser har noget hold i virkeligheden, bør du fremlægge dokumentation for dine påstande. Kan du ikke det, så bør du meget hurtigt undskylde overfor alle involverede og beklage dine udtalelser.

Der er ingen, der kan sætte navn og ansigt på de 31 personer, som bliver valgt til kommunalbestyrelsen i 2021. Det er og bliver kun vælgerne, som afgør det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce