Annonce
Kolding

Bridgeresultater fra Kolding Bridge Center

S.P. Nielsen og Heine Lytsen, der vandt både mandag og torsdag aften. Privatfoto

Kolding: I uge 45 har bridgespillere i Kolding Bridgecenter kunnet spille med i den landsdækkende turnering "Klub Sølv".

Turneringen arrangeres af DBF, men spilles ude i de enkelte klubber. Alle klubber spiller med samme kortfordelinger, hvorved resultaterne kan sammenlignes på landsplan. I det lokale bridgecenter ser resultaterne således ud:

Mandag: Hjerter ES: NS: S.P. Nielsen-Heine Lytsen foran Birgit Carlsen-Jytte Hansen, ØV: Else Rasmussen-Lotte Maybom foran Bodil Mogensen-Kirsten Beirholm. Koldinghus: NS: Nr. 1 Mercedes og John Ohmeyer foran Louise og Morten Hansen, ØV: Nr. 1 S.P. Nielsen-Olav Thomsen foran Egon Jensen-Kjeld Reese.

Tirsdag: 2 klør: NS: Inger Gai-Anne Kok foran Susanne Kørvel-Leon Christensen, ØV: Olga Knudgård-Lise Gerlach foran Kirsten Møller-Chr. Hansen. BK45: NS: Mikael Povlsen- S.P. Nielsen foran Karin og Jesper Jungdal, ØV: Keld Skovsen-Poul foran Anders Hansen-Jens E.W. Friis.

Onsdag: Lille Klør: NS: Grete Ipsen-Ulla Mohr, Irene Johanssen-Aase Jensen og Birgit Andreasen-Ingelise Rasmussen, ØV: Ellen Holmsgaard-Poul Suddergård, Inga Poulsen-Kirsten Michaelsen og Mona Rønne-Ulla Bruun. Lille Slem: NS: Birgit og Stig Jørgensen og Sonja Bastrup-Linda Daugård, ØV: Knud Meier-Erling Kalhøj og Louise og Morten Hansen.

Torsdag: KBC14: NS Annie Kallerup-Lene Hauge samt Kr. Rask-Erling Kalhøj, ØV: Jørgen Jessen-Kaj Meldgård og Tim Christensen-Keld Skovsen. Spar 2: NS: Eva og N.J. Korsholm samt Lis og Jens Erik Jensen, ØV: S.P. Nielsen -Heine Lytsen samt Bent Jensen-Johannes Bogh.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

112

Mand bankede kvindes hoved i gulvet

Vejen

Imerco lukker i det nye år

Annonce