Annonce
Kolding

Bridgeresultater fra Kolding Bridge Center

Jytte Hansen-Birgit Carlsen, der vandt NS-rækken mandag eftermiddag. Pressebillede

Kolding: I uge 48 endte spillene i Kolding Bridge Center således:

Mandag: Hjerter ES: NS: Jytte Hansen-Birgit Carlsen foran Torben Frimer-Knud Meier. ØV: Jørgen Jessen-Kaj Melgaard Foran Annie Kallerup-Marianne Klærke. Koldinghus: Holdturnering: Anna Ravn-Irene Johanssen, Niels Sterling og Peter Nicolaisen, B NS: Birgit Grau-Heidi Antonsen foran Frode Schack-Viggo Rasmussen, ØV: S.P. Nielsen-Olav Thomsen foran Britta Bergman-Jens Falck foran Erling Kalhøj-Jens Falck.

Tirsdag: 2 klør: Hold: Hanne Borup-Leif Christensen, Kaj Meldgård og Chr. Ø. Hansen. BK45: Hold: Ingrid Hedevang, John Nielsen, Kurt Holm og Knud E. Hansen.

Onsdag: Lille Klør: Hold: Inga Poulsen, Kirsten Michaelsen, Grete Ipsen og Ulla Mohr. Afd. B. Jytte Frost-Birte Hjorth foran Else Andersen-Erling Kalhøj, afd. C: Kirsten Thomsen-Hans C. Nicolaisen foran Lena Houborg-Tove Andersen. Lille Slem: Afd. A: Kurt Holm-Knud E. Hansen, afd. B. Keld Skovsen-Ulla Mohr, afd. C: Bettina Fischer-Gurli Klercke.

Torsdag: KBC14: Afd. A: NS: Jørgen Jessen-Kaj Meldgaard, ØV: Kr. Rask-Erling Kalhøj, afd. B: NS: Ida Schwartz, ØV: Jens P. Pedersen-Günter Schmechel. Spar 2: Hold: Afd. A: Tenna Lytsen, Else Andersen, Birgit og Stig Jørgensen, afd B: Ellen Holmsgaard, Jens Riis, Annelise Christensen og Inge Thomsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Med fingrene i fælleskassen: Hvor meget bliver mon ikke opdaget?

Det er en fortærsket vittighed i mediebranchen, at der er for få naturkatastrofer og for lidt korruption i Danmark til, at man kan bedrive ordentlig journalistik. Måske står talemåden for fald. Det skyldes hverken den tørre sommer sidste år eller det våde efterår i år, men mere at tilliden til vores offentlige instanser er under pres. Det er ikke bare korruption, vi ser, men også offentligt ansatte lederes tilbøjelighed til at skaffe penge eller fordele til sig selv i kraft af deres job. Og det er mindst lige så slemt. Vi kunne her i avisen i denne uge fortælle, at en politiassistent og en politikommissær fra Esbjerg er tiltalt for at have instrueret en betjent i ikke at undersøge lovligheden af en knallert involveret i et færdselsuheld. Knallertens fører var søn af en politikommissær. Politifolkene er nu tiltalt for misbrug af offentlig stilling. Det var også i denne uge, der bød på en skrækhistorie om, at to tidligere ansatte ved Forsvarets Ejendomsstyrelse er tiltalt for at have modtaget bestikkelse på henholdsvis 1,7 million og 35.250 kroner. Dømmes de tiltalte, slutter de sig til den alt for lange række af sager, som svækker vores tillid til, at myndigheder og deres ansatte til enhver tid vil handle i fællesskabets interesse. Vi har Britta Nielsen-sagen. Vi har den ansatte i Skat, der blev idømt fire et halvt års fængsel for at hjælpe en ven med at få udbetalt uberettiget refusion af udbytteskat. Vi havde for nogle år siden sagen om it-firmaet Ateas bestikkelse af ansatte i Region Sjælland. Så er det jo, at man ikke kan lade være med at spekulere på, hvor mange lignende forbrydelser der ikke bliver retsforfulgt. Sikkert en hel del, vil mange nok gætte på. Når vi tænker sådan, er vi et skridt nærmere ved at miste tilliden til vores myndigheder og vores vilje til at betale skat til at opretholde dem. Det er dybt alvorligt. Politikerne har et arbejde at gøre, og det haster mere, end de måske selv er klar over.

Annonce