Annoncørbetalt indhold

Briller: Derfor skal du vælge de helt rigtige

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Briller skal kunne holde i lang tid og passe netop til dit ansigt og syn. Det er ofte en stor og vigtig investering, du gør dig, når du køber briller. De korrigerer dit syn, og valget af bl.a. brilleglas afhænger af, hvilken type støtte dine øjne har brug for. Derfor er det en rigtig god idé at vælge de helt rigtige.

Her får du to grunde til, hvorfor du skal sørge for at vælge de helt rigtige briller.

Annonce

1. Briller støtter dine øjne

Når du investerer i nogle gode briller og husker at tage dem på, vil du opleve, at dit syn bliver mere skarpt, og du bliver fri for at have et sløret syn. Det giver dig selvfølgelig mulighed for bedre at nyde dine omgivelser, og du kan leve dit liv uden at skulle føle et ubehag.

Brilleglas er det vigtigste, du skal have styr på, når du vælger briller. Det er nemlig dem, som støtter dine øjne og giver dig et afslappet syn. Når du skal vælge brilleglas, er det derfor vigtigt, at du ved, hvilken styrke du bruger. Hvis du lige er begyndt at opleve synsforstyrrelser og skal til at købe dine første briller, er det ekstra vigtigt at finde ud af, hvilke brilleglas du skal have.

En optiker kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken styrke du bruger. Det sker via en synsprøve. En synsprøve vil fortælle dig, om du er langsynet, nærsynet, eller om du har bygningsfejl. Dette er helt essentielt, når du skal vælge brilleglas, fordi du så sikrer dig, at du får briller, der korrigerer dit syn rigtigt. Viser din synprøve fx, at du bruger en høj styrke, skal du vælge glas med et højt indeks.

Du kan vælge mellem brilleglas, der er lavet af plastik eller af mineralglas. Så hvis du kan lide tunge glas, kan du med fordel vælge mineralglas. Hvis du er mere til lette glas, er plastikglas nok mere noget for dig.

Men brilleglas og gode briller kan gøre mere end bare at støtte dine øjne, de kan nemlig også få dig til at have det godt med dig selv og hjælpe dig med at udtrykke din personlighed.

2. Du kan få god selvtillid

Brilleglas har brug for brillestel til at holde dem. Brillestel kommer i mange forskellige farver og følger moden. Der findes ovalformede stel, runde stel og kantede stel. Hvilket slags stel, du skal vælge, afhænger af din ansigtsform. Har du fx et rundt ansigt, kan du med fordel vælge kantede stel.

Det er ikke kun stel, der har en betydning for udseendet. Finder du fx ud af, at du bruger en høj styrke, skal du have brilleglas med et højt indeks, og det betyder, at brilleglasset er både tyndere og lettere.

De rigtige brilleglas og brillestel støtter dine øjne og giver dig mulighed for at udtrykke dig selv. Alt sammen noget, der resulterer i komfort og god selvtillid.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.