Annoncørbetalt indhold

Briller – Gode for øjet og for selvtilliden

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du synsfejl? Måske er du nærsynet eller langsynet? Så vil briller gavne dig. De korrigerer nemlig langsynethed og nærsynethed. Dermed bliver dit syn mere skarpt, hvis du bruger dem. Derudover slipper du for ubehaget, der er i at gå rundt og have et sløret syn.

Men det er ikke bare en hvilken som helst brille, du skal vælge. Brillerne skal nemlig passe til din ansigtsform og hjælpe på netop din synsnedsættelse. Derfor er det vigtigt, at du vælger de helt rigtige briller.

Annonce

Sådan vælger du de rigtige briller

Brilleglas skal du selvfølgelig vælge nøje, da det er dem, som korrigerer synet. Du kan kun være sikker på, at dit syn får støtte, når du vælger de rigtige brilleglas. Med det rigtige brilleglas vil du hurtigt mærke, at du har et afslappet syn.

Brilleglas er enten lavet af mineral eller plastik. Mineralglas er tunge og kan ikke blive ridset. Plastglas er lette. De fleste glas har en antirefleks, som gør, at fx sollys ikke bliver reflekteret i glasset og generer.

Er du nærsynet eller langsynet, kan du få briller med et læsefelt. Læsefeltet gør, at du ikke behøver at skifte briller hele tiden.

De rigtige brillestel gør, at dine briller passer godt til dig. De skal følge din ansigtsform, men de skal også passe til brilleglasset. Kantede stel passer fx til personer med et rundt ansigt. Ovalformede stel passer til personer med et hjerteformet ansigt. Runde stel passer til personer, som har et kantet ansigt. Personer, der har et ovalt ansigt, kan passe både runde stel og kantede stel.

Valget af brilleglas og brillestel er altså meget vigtigt, og du kan med fordel tage en snak med en optiker, så du sikrer dig, at du får dét glas og stel, der er bedst for dig. Optikere kan nemlig sammen med dig finde løsninger, som passer perfekt til dig.

Udseendet betyder noget

Ligesom brillers funktion er vigtig, er deres udseende det også. Brillestel følger den aktuelle mode og kan fås i forskellige farver og prisklasser. Derfor kan du nemt udtrykke din personlighed gennem brillestel. Når du med rådgivning fra en optiker vælger stellet, der passer til dig, kan det give dig selvtillid og gøre dig tryg i din egen krop. Og dét er mindst lige så vigtigt som at have et skarpt syn.

Når du vælger briller, er det altså vigtigt, at du vælger nogle, som støtter dit syn og giver dig et godt syn på dig selv. Få en snak med en optiker, hvis du er tvivl omkring dit valg. Optikeren kan nemlig hjælpe dig med at finde lige præcis dét, der passer til dig og dine ønsker.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.