Annonce
Læserbrev

Bring Danmark tættere sammen

Annonce

Læserbrev: Måske skulle Vejdirektoratet og foreningen for en fast forbindelse mellem Fyn og Als have bidt mærke i, hvad jeg skrev i flere medier, da jeg boede på Fyn: Der ødelægges alt for meget natur i Svanninge Bakker og skal nedlægges alt for mange huse i Bøjden, hvis man fører den faste forbindelse over Fynshav-Bøjden.

Der er en meget bedre løsning: Lav en tunnel til Ærø og en tunnel fra Ærø til Tåsinge ved Svendborg. Her står en temmelig tom motorvej klar til at føre trafikken videre ind til Odense. I Svendborg er der også landeveje til Nyborg og Faaborg. Desuden kan man nedlægge færgedriften til Ærø, der koster skatteborgerne mindst 80 millioner kroner om året. Allerede der er en del at den ny, faste forbindelse begyndt at tjene sig selv hjem. Taksten kan så også sættes lavere.

For ideen er god. Vi trænger til noget, der bringer Syddanmark tættere sammen, og Danfoss, Linak og de andre store virksomheder på Als vil kunne rekruttere meget nemmere. Masser af industri er lukket på Fyn, så arbejdskraften der trænger til nye muligheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Cirkusprinsesse på besøg i Varde

Trekantområdet

Mand stadig i kritisk tilstand efter badeulykke: Kommune tjekker sikkerheden

Annonce