Annonce
Sønderborg

Broager-pige røg ud af X Factor efter stort drama

Trods en super præstation røg Louise Westergaard fra Broager fredag ud af X Factor på TV2. Foto: TV2/Lasse Lagoni
15-årige Louise Westergaard måtte som den allersidste forlade fredagens 5 Chair Challenge i X Factor.
Annonce

Broager: Så tæt på og alligevel så langt fra. 15-årige Louise Westergaard fra Broager måtte som den allersidste deltager forlade 5 Chair Challenge i X Factor på TV2.

- Jeg var helt vildt nervøs og havde det faktisk dårligt. Men da jeg stod der, gjorde jeg mit bedste, og gik det virkelig godt. Jeg fik masser af ros, så selvfølgelig er jeg da skuffet over at blive smidt ud, men sådan er det, siger den sønderjyske pige, der sang "Skinny Love" af Birdy.

11 unge solister skulle skæres ned til fem under den nervepirrende stoledans fredag aften, men optaget tilbage i oktober. Her leverede Louise Westergaard en super præstation.

- Du har alles opmærksomhed. Det er det, som det handler om. Kæmpe præstation. Kæmpe flot, sagde dommer Martin Jensen.

Oh Land, som har kategorien de unge solister, valgte da også at tildele Louise Westergaard en af de eftertragtede fem stole, der betyder, at man er videre til næste runde.

- Du har sådan en indlevelse følelsesmæssigt. Du gør virkelig indtryk, så du skal have en stol, lød det fra den kvindelige X Factor dommer.

Louise Westergaard fik masser af ros fra dommerne, efter hun havde sunget "Skinny Love". Foto: TV2/Lasse Lagoni

Her fik den unge Broager-pige lov til at sidde, lige indtil den sidste deltager Nikoline Steen Kristensen fra Vestjylland havde været på scenen.


Det vil da være mega fedt at arbejde med andre, som har samme interesse og brænder for musik. At tage kampen op sammen. Det vil være da være en mega fed mulighed

Louise Westergaard, X Factor-deltager


- Der er en, som stikker ud. Som ikke har defineret sig egen vej nok endnu. Det er nok dig Louise, lød begrundelsen fra Oh Land, da hun valgte at give en stol til den vestjyske pige på bekostningen af Louise Westergaard.

Annonce

En lille åbning

Det var naturligvis en skuffet Louise Westergaard, som X Factor vært Sofie Linde fangede lige efter Oh Land havde sendt hende ud af konkurrencen.

- Vi gjorde alle vores bedste, og jeg synes egentligt jeg definerede, hvilken retning, jeg gerne ville ind i, sagde den unge sangerinde.

Vært Sofie Linde spurgte Louise Westergaard, om hun var klar på at blive en del af en ny gruppe. Foto: TV2/Lasse Lagoni

Men ved du hvad, der er jo stadig den lille åbning, der hedder gruppedannelser. Vil du være åben overfor det, spurgte vært Sofie Linde efterfølgende.

- Helt klart. Jeg er mega åben, sagde den unge pige fra Broager, som stadig er 100 procent klar på at blive en del af en gruppe i X Factor, hvis dommerne sammensætter en sådan.

- Det vil da være mega fedt at arbejde med andre, som har samme interesse og brænder for musik. At tage kampen op sammen. Det vil være da være en mega fed mulighed.

Om det kommer til at ske, må seerne ventede nogle uger på at se. Næste fredag er det solister over 23 år, der skal synge om en stol i 5 Chair Challenge i X Factor på TV2.

Her er Sønderborg Kommune i øvrigt igen stærkt repræsenteret. Både 23-årige Cecilie Kolbeck fra Sønderborg og 23-årige Vilson Ferati fra Nordborg skal på scenen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce