Annonce
Esbjerg

Broen nomineret som landets bedste shoppingcenter

Sådan så det ud, da Broen Shopping åbnede. Arkivfoto: Ludvig Dittmann/Scanpix
Centerchef i Broen Shopping jubler, efter at indkøbscentret i Esbjerg er blevet nomineret i to kategorier ved NCSC Awards i København den 24. oktober.

Esbjerg: Er Broen Shopping Danmarks bedste shoppingcenter anno 2019?

Det vil vise sig efter torsdag den 24. oktober, når organisationen NCSC - en branche-sammenslutning af nordiske shoppingcentre - kårer landets bedste shoppingcenter ved en større begivenhed i København. Blandt de med-nominerede er Bruuns Galleri, Field's, Fisketorvet, FRB.C (Frederiksberg Centret), Friis Shoppingcenter, Herning Centret, Lyngby Storcenter og Rødovre Centrum.

Prisen gives til et center, der i det forgangne år har opnået noget ekstraordinært og kan ses som en rollemodel og inspiration til hele branchen.

Men derudover er Broen Shopping også nomineret i kategorien bedste innovation i et shoppingcenter, og her er det åbningen af Nordisk Films Biografer i tilknytning til Broen, der fremhæves som noget, der giver ekstra værdi for både center og kunder.

Centerchef Janni Baslund Dam jubler naturligvis og krydser fingre for, at Broen kommer hjem med priser:

- Vi er oppe mod nogle store, flotte centre på Sjælland blandt andet, men jeg er meget stolt af, at dommerkomitéen har fundet os værdige til nominering. I forhold til bedste innovation, så synes jeg også, vi gensidigt har formået at få noget meget fint ud af, at biografen er åbnet. Vi benytter os af hinanden og samarbejder om fælles events. Vi er ikke bare separate enheder - centret får meget ud af biografen og omvendt, siger Janni Baslund Dam, der selvsagt deltager ved pris-uddelingen i København og holder fingrene krydset for, at Broen Shopping hiver en pris eller to hjem.

Centerchef Broen Shopping, Janni Baslund Dam, glæder sig over, at shoppingcentret er nomineret i to kategorier ved den kommende prisuddeling i København. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Nattens fulde overblik: Politi havde travlt med at stoppe påvirkede bilister

Annonce