Annonce
Trekantområdet

Brud på vandledning spærrer vej: Der arbejdes på genåbning

Et brud på en vandledning er årsag til, at strækningen mellem Wetche Bageri og Assistens Kirkegården på nuværende tidspunkt er spærret. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen

Fredericia: Tirsdag aften blev en del af Vesterbrogade spærret på grund af et brud på en vandledning. Det betød, at bilister skulle finde alternative ruter til Vesterbrogade.

Status torsdag er, at vejen stadig er spærret. Der er dog lys forude.

- Fredericia Spildevand oplyser, at de foreløbigt forventer, at der er spærret weekenden med, men at der arbejdes på højtryk for en løsning, hvor der åbnes, så snart det overhovedet er muligt.

Sådan lyder det fra Morten Kurtzmann Svanborg, konstitueret leder af vej og park, Fredericia Kommune.

Bruddet på vandledning skabte lidt problemer rundt omkring tirsdag aften, da flere husstandes vandtryk blev påvirket. Det kunne tydeligt ses på Facebook, hvor flere - uafhængigt af hinanden - efterlyste ligesindede, der også havde udfordringer med vandet i hanerne.

Ifølge Morten Kurtzmann Svanborg er der tale om en stor vandledning.

Onsdag formiddag lød anbefalingen fra Fredericia Kommune, at bilister, der skal ind mod byen fra krydset Indre Ringvej/Vesterbrogade, drejer af i krydset, så de ikke kommer ned ad Vesterbrogade, hvor der hurtigt kan opstå tæt trafik ved omkørsel i de små sidegader.

Området der er afspærret, er strækningen mellem Wetche Bageri og Assistens Kirkegården.

Det anbefales, at man benytter sig af den omkørsel, der er trådt i kraft i forbindelse med afspærringen af Vesterbrogade. Der kan hurtigt komme pres på de små sidegader til Vesterbrogade ellers. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Spejdercenter efterspørger den gode gerning fra Vejdirektoratet i grotesk skiltesag

Annonce