Annonce
forside

Brug de nødvendige penge på skøjtebanen

Læserbrev: Skøjtebanen har fra starten af været en stor fiasko skøjtemæssig, da man næsten altid skulle langt hen i det nye års begyndelse, før det skøjteglade publikum kunne boltre sig på isen. Grunden som altid for høje temperaturer og regn. Mener at kunne huske, at fryseanlægget blev købt hos Danfoss Universe, grundet for lille frysekapacitet, så kommunen var adviseret om dette problem, men mente åbenbart at kunne tackle dette, hvad de ikke har kunnet.

Teamleder for drift og anlæg Peter Kierkegaard fortæller, at en overdækning af banen kunne holde temperaturen nede, og at man derfor kunne skøjte fra 1. advent.

Men dette afviser den nuværende formand for teknik- og miljøudvalg Bent Sørensen (V). Det kan der overhovedet ikke blive tale om, han vil lade vejrguderne bestemme, og at haven jo også bliver brugt til andre ting, til hvad?

I Sønderborg, Esbjerg er de for længst i gang med at skøjte, to kommuner der har været forudseende.

Hvis man har etableret en skøjtebane, så har man også pligt til, at den fungerer i vintermånederne. En rigtig god idé af teamleder Peter Kierkegaard, som bliver skudt ned grundet økonomi, det er pebernødder, vi her snakker om, for at banen kan fungere optimal.

Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Danmark For abonnenter

70-årige Birthe føler sig umyndiggjort: Pludselig kunne hun ikke overføre penge fra egen netbank

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Coronavirus ændrer studentereksamen - alle afgangselever skal op i færre fag 

Sydjylland For abonnenter

Lotte fik økonomisk hjælp til datterens konfirmation: - Det er vigtigere, at hun ikke føler sig udenfor

Annonce