Annonce
Kommentar

Brug dine penge lokalt

Mens vi alle har fået ændret vores hverdag drastisk, så synes dagplejelukning, hjemmeskole og hjemmearbejdsplads alligevel som små problemer, når jeg ser på det lokale erhvervsliv. En stor del af erhvervslivet er i dén grad ramt af den coronakrise, vi står midt i lige nu.

Mange af vores lokale butikker, spisesteder, håndværkere og andre forretningsdrivende lider hårdt under følgerne af coronakrisen. Man behøver bare gå en tur ned i vores byer eller en tur online på facebook for at se, hvordan konsekvenserne rammer. Store og små firmaer, medarbejdere og selvstændige. Flere uger med svigtende omsætning kan få fatale følger.

Derfor opfordrer vi på JydskeVestkysten til, at vi alle køber varer og serviceydelser hos lokale firmaer. Særligt i denne tid.

Annonce

Slap af med takeaway

Myndighedernes regler og anbefalinger skal selvfølgelig overholdes. Men indenfor de rammer er der heldigvis stadig mange muligheder for at bruge penge lokalt. Hos dem, der stadig holder åbent i den fysiske butik, over telefonen eller over nettet.

Køb aftensmaden ude og hent den hjem til dit eget bord eller få den leveret. Book en tømrer til at lave det haveskur, der trænger så voldsomt. Eller noget helt tredje.

Under alle omstændigheder er det lige nu og i den kommende tid, at de lokale forretningsdrivende har brug for omsætningen. Har du lyst til at være med til at hjælpe dem, så er der masser af måder at gøre det på. Med store investeringer, mellem og små. Det hele betyder noget.

Den kommende tid vil vi på JydskeVestkysten Varde sætte fokus på det, der stadig har åbent i erhvervslivet. Vi begynder i dag med en liste over de steder, der kan købes mad til at tage med hjem eller få bragt ud. Fordi vi er en del af lokalsamfundet, og det ligger os på sinde, at det lokale erhvervsliv fungerer godt.

Vi kan med dette initiativ ikke stoppe udbredelsen af coronasmitte, men vi kan forhåbentlig give et lille bidrag til at mindske sygdommens negative økonomiske følger, som - trods regeringens hjælpepakker - kan blive meget store.

Tip os med historier

Hvad tænker du selv om at bruge dine penge lokalt?

Vi vil meget gerne høre om det, hvis du vil fortælle, hvad du gør for at de støtte de lokale forretningsdrivende.

Er du forretningsdrivende og kan fortælle om smarte måder at handle ind på i denne tid, så hører vi også meget gerne fra dig.

Hovedformålet er, at vi alle får bedre mulighed for at købe lokalt.

Vi skal i denne tid passe ekstra godt på hinanden - og på det lokale erhvervsliv.

grafikken
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Svenske coronadødstal kan være dobbelt så høje som hidtil antaget

Annonce