Annoncørbetalt indhold

Brug en boligadvokat og spar penge

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er mange ting en boligadvokat kan hjælp dig med, når du skal købe en bolig. Det er uanset om det drejer sig om en bolig, du køber til dig selv, eller om det er et forældrekøb. I begge tilfælde er den en virkelig god ide at have en god boligadvokat i ærmet. Der er mange faldgruber og økonomiske forhold, som kan gøre købet af en bolig til en mindre god oplevelse. Undgå det og få råd og sparring fra en professionel – det betaler sig.


Annonce

Et forældrekøb er ikke helt enkelt

Mange værger sig lidt ved at kontakte en boligadvokat, da det naturligvis koster noget at få kvalificeret rådgivning. Men det kan gå hen og spare dig for mange penge. Hvis du for eksempel skal gøre et forældrekøb, er der en del omkring fastsættelsen af huslejen, som kan være temmelig svært at finde ud af. Den skal ikke sættes for lavt, for så kan barnet komme til at betale gaveafgift på hele 15% af forskellen mellem markedslejen og den husleje, der bliver betalt. Der er også regler for, hvor højt den må sættes, så det er ikke så enkelt et regnestykke. Ved et forældrekøb er det også vigtigt at have sig for øje, at man driver en erhvervsvirksomhed, når man er udlejer. Det vil sige, at der er noget med fradrag og regnskab osv., der skal være styr på. Der er også forskellige

konstruktionsmuligheder. Alt efter forældrenes økonomiske situation vil enten kapitalindkomstordningen eller virksomhedsskatteordningen være bedst.


Få rådgivning og spar penge

Skal du købe en bolig, som du selv skal bo i, er der også mange ting på tapetet, som skal tjekkes og være i orden for, at du kan være sikker på, at du ikke kommer til at gøre en mindre god handel. Det kan betyde meget for din økonomi fremover, hvis du køber et hus for dyrt. Så er det dyrere at bo i og du tjener måske ikke så meget på det, hvis du engang vil sælge det igen. Kan en boligadvokat få boligen ned i den rigtige pris, inden du sætter din underskrift på købskontrakten, har du allerede sparet rigtig mange penge. En boligadvokat opdager, hvis der er uoverensstemmelser i handlens dokumenter og vil også sørge for, at der bliver skrevet et fuldstændigt advokatforbehold ind i købskontrakten. Det kan også spare dig for mange penge. Det betyder nemlig, at du efter at have skrevet under kan tage kontrakten med hen til din boligadvokat og få tjekket kontrakten helt igennem. Er der noget, som advokaten ikke synes ser godt ud, kan du trække dig fra handlen uden, at det koster noget. Det er noget dyrere, hvis du skal gøre brug af den lovbestemte fortrydelsesret.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.