Annonce
Aabenraa

Brug for hjælp med rejsen? Fremover skal du på Borgerservice

Om kort tid vil der ikke længere være personlig betjening på Aabenraa Busstation. Arkivfoto: Claus Thorsted
Ved udgangen af 2019 er det slut med personlig betjening på Aabenraa Busstation. Fremover sker det på Borgerservice.

Aabenraa: Til næste år skal du på Borgerservice, hvis du vil have personlig vejledning om din busrejse fra Aabenraa Busstation.

Sydtrafiks bestyrelse har besluttet at lukke for salgssteder og personlig betjening på busstationen. Lukningerne sker med udgangen af 2019 og gennemføres, fordi betjening i forbindelse med rejsekort nu i langt overvejende grad foregår via selvbetjeningsløsninger. På det seneste møde i Aabenraa Kommunes teknik- og miljøudvalg skulle politikerne tage stilling til, hvad der så skal ske. I en række kommuner i Sydjylland har man allerede henlagt opgaverne til borgerservice, og det sker nu også i Aabenraa Kommune.

- Vi har undersøgt alternative forslagsmuligheder, blandt andet turistforeningen, men ingen vil byde ind på opgaven. Derfor har vi valgt at følge forvaltningens indstilling om at tage det ud til Borgerservice. Så er der stadig en mulighed for personlig betjening, og passagererne kan stadig betale i bussen. Måske bliver det udfaset stille og roligt i fremtiden, men så skal vi jo have en snak om, hvordan det så skal forløbe, siger udvalgsformand Arne Leyh Petersen (DF).

Fra 2020 skal du altså på Borgerservice, hvis du eksempelvis vi have fornyet dit pendlerkort, har brug for hjælp med bestilling af rejsekort eller pendlerkort, eller hvis du har behov for digital hjælp til bestilling af kort på rejsekort.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce