Annoncørbetalt indhold

Brug tørretumbleren med god samvittighed

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En tørretumbler er genial at bruge, når det nyvaskede tøj skal tørres. Det har gennem de senere år været en udskældt hvidevare på grund af et højt energiforbrug. Sådan ser det ikke ud længere. I dag kan en tørretumbler være et fint alternativ til lufttørring.

På grund af de forbedringer, som tørretumblere har fået foretaget, kan du godt bruge din maskine uden at få dårlig samvittighed over det. Ny teknologi har gjort det muligt at tørre tøj med et fornuftigt energiforbrug. Der findes forskellige typer af maskiner, og de skal naturligvis alle sammen bruges med omtanke.

Annonce

Brug en energivenlig tørretumbler

Kunderne går generelt meget op i energiforbrug, når de kigger på hårde hvidevarer,” forklarer Ida Anette Aas Bundgaard, som er medejer af en af Danmarks største butikker med hvidevarer, Hvidevareshoppen.dk. ”Det gælder absolut også, når der er tale om en tørretumbler,” smiler hun, ”den har jo i årevis været en meget udskældt husholdningsmaskine – netop på grund af energiforbruget. Det har den faktisk været med rette, men i dag er det helt uberettiget, fordi de er blevet meget mere energivenlige.”

Hun fortsætter, mens vi bevæger os ned gennem rækker af forskellige gode og billige tørretumblere på tilbud: ”For det første så tørrer maskinen på en blidere måde. Det vil sige, at tøjet ikke bliver udsat for så høj en temperatur som tidligere. Det er mere skånsomt for tøjet – og for miljøet.” Ida Anette Aas Bundgaard forklarer videre, imens hun peger på forskellige typer tørretumblere.

Tidligere var en tørretumbler med aftræk – som denne model – meget udbredt. De produceres næsten ikke længere. Til gengæld ses der flere med varmepumpe, som har et markant lavere energiforbrug. De er ret populære, men dog lidt dyrere i pris. Så har vi også tørretumblere med kondens, og det er stadig en glimrende løsning. Her skal du bare huske, at der skal luftes godt ud i det rum, som tørretumbleren står i,” slutter hun.

Lufttørring er stadig nummer et

Den mest energivenlige måde at tørre tøj på er naturligvis stadig at hænge det til tørre udenfor. Det er dog ikke altid muligt på grund af vejret – og det er langt fra alle familier, der har den mulighed. Det er også muligt at hænge vasketøjet til tørre på et tørrestativ indenfor. Det er helt gratis, det kræver dog noget udluftning.

Den absolut nemmeste måde at tørre tøj på er at lægge det i en tørretumbler. Det koster selvfølgelig noget i anskaffelse og i forbrug, men de er heldigvis blevet langt mere energivenlige med tiden. I dag kan du godt bruge tørretumbleren med god samvittighed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.