Annonce
Trekantområdet

Brugs støtter også lokal mesterskytte i kørestol

Den lokale mesterskytte fra Trelde, Jan Winther, er godt på vej til at have råd til en ny og bedre kørestol, der vil hjælpe ham under VM i Australien. Daglig Brugsen Egeskov har givet Jan Winther 5000 kroner. På billedet ses også uddeler, Poul Erik Qualmann. Privatfoto

Fredericia: Vi har tidligere skrevet om den handicappede skytte fra Trelde, Jan Winther, der som dobbelt danmarksmester har kvalificeret sig til VM i Australien dette efterår. Måske venter de paraolympiske lege i Japan i 2020 også.

Men det kræver økonomi til en ny og bedre kørestol, og efter skiftende meldinger er der et tilskud på vej fra Fredericia Kommune. En indsamling på internettet har derudover båret frugt. Midlerne til Jan Winther er på mere end 90.000 kroner.

Dertil kan nu tilføjes, at Dagligbrugsen Egeskov har støttet med 5000 kroner.

- For det første er det jo sejt, hvis vi herude kan få en verdensmester siger uddeler Poul Erik Qualmann:

- Vi har tidligere givet penge til eksempelvis vores FDF’ere.

- Men det handler også om at forklare, at det godt kan være, nogle varer koster 25 øre eller en krone mere i vores butik, men at vi også giver noget tilbage lokalt.

Brugsen i Egeskov er foreningsejet og har dermed mulighed for velgørenhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

112

Mand bankede kvindes hoved i gulvet

Vejen

Imerco lukker i det nye år

Annonce