Annonce
Varde

Brugsen brød forsamlingsforbuddet: - Tja, det var måske også lidt dumt

Der var samlet mindst 50 personer til afskedsreceptionen på parkeringspladsen foran Dagli'Brugsen i Starup-Tofterup torsdag aften. Det er ikke lovligt ifølge forsamlingsforbuddet, der foreløbigt gælder til 10. maj. Foto: Henrik Reintoft
Dagli'Brugsen i Starup-Tofterup brød forsamlingsforbuddet torsdag aften, da den holdt afskedsreception for en ansat på parkeringspladsen. Uddeler erkender fejl.
Annonce

Starup-Tofterup: Fællesskabet står sin prøve under forsamlingsforbuddet, som indtil videre varer til den 10. maj. Indtil da må der ikke være forsamlinger på over ti personer.

Som statsminister Mette Frederiksen (S) har sagt om vejen ud af coronakrisen:

- Vi har aldrig som samfund, borgere og mennesker været mere afhængige af hinanden, end vi er det i den her tid. Vores fælles fremtid bestemmes lige nu af vores handlinger hver især. Hvordan vi omgås hinanden. Alle må tage det ansvar på egne skuldre. Nu skal vi stå sammen ved at holde afstand.

Forsamlingsforbuddet

  • Der er indført midlertidigt forbud mod at afholde eller deltage i arrangementer, begivenheder, aktiviteter eller lignende, hvor flere end 10 personer er samlet.
  • Forbuddet gælder til den 10. maj, både indendørs og udendørs, og omfatter både offentlige og private arrangementer og begivenheder.
Annonce

Pludselig indskydelse

Alligevel valgte Dagli'Brugsen i Starup-Tofterup at holde afskedsreception for Marie Vedstesen på parkeringspladsen foran butikken. En bemærkelsesværdig og skattet medarbejder, der går på pension efter 45 år og ti måneder på samme arbejdsplads.

- Det var en pludselig indskydelse. Vi skal gøre et eller andet for hende, siger uddeler Dorte Gude fra Dagli'Brugsen om baggrunden for, at de trodsede loven om forsamlingsforbuddet.

JydskeVestkysten kom tilfældigt forbi Dagli'Brugsen torsdag aften, hvor der var kaffe og kransekage i forbindelse med afskedsreceptionen. Der var mindst 50 personer samlet på parkeringspladsen. Og de så, at Marie Vedstesen fik overrakt dronningens fortjenstmedalje i sølv.

- Tja, det var måske også lidt dumt, siger Dorte Gude, der i samme åndedrag siger, at afskedsreceptionen ikke varede ret længe.

JydskeVestkysten har forgæves forsøgt at få en kommentar fra både formanden og direktøren for Kvickly Varde, der ejer Dagli'Brugsen i Starup-Tofterup.

Uddeler Dorte Gude fra Dagli' Brugsen i Starup-Tofterup vedgår, at det var lidt dumt at trodse forsamlingsforbuddet torsdag aften, da brugsen holdt afskedsreception for en medarbejder. Arkivfoto: Chresten Bergh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Fond bag fritidscentret får ti år mere

Esbjerg

Efter fund af britisk mutation: Hel landsby forbereder sig på test

Kolding

Budgetaftale sikrer 46,4 millioner kroner til kæmpe vejanlæg ved Tankedalsvej

Annonce