Annonce
Erhverv

Brugsen bygger ud: Vonsild får sit eget bageri

Frank Nielsen fra Gertz Danish Bakery og Ingrid Sørensen fra Superbrugsen Vonsild styrker samarbejdet. Brugsen går snart i gang med at udvide butikken for at skabe plads til et bageri og bagerbutik til højre for indgangen. Foto: Louise Lauritsen
Superbrugsen i Vonsild bygger ud og skaber dermed plads til, at bagermester Frank Nielsen kan åbne en filial af Gertz Danish Bakery i supermarkedet.

Vonsild: Når Superbrugsen i Vonsild spørger sine kunder, hvad de savner i butikken, så lyder svaret igen og igen; en bager.

Derfor er brugsen nu klar til at bygge ud og dermed skabe plads til både bageri og bagerbutik umiddelbart til højre for indgangen.

Ansøgning om byggetilladelse er netop sendt til Kolding Kommune, og går det hele efter planen, står det nye bageri klar til at sprede duften af nybagt brød inden sommerferien næste år.

- Vi begyndte at snakke om det her for halvandet år siden. Folk her i Vonsild savner en bager. Vi har længe samarbejdet med Gertz, som leverer frisk brød til butikken hver dag, men det er ikke det samme som en bager, forklarer brugsuddeler Ingrid Sørensen.

Vonsild mistede sin bagerforretning i starten af 2016, da Allans Bageri drejede nøglen om.

Annonce

Vi har et godt samarbejde med brugsen i Vonsild og byen vokser. Samtidig har vi nu overskud til at udvide et sted, hvor vi kan komme forbi og se til butikken hver dag.

Frank Nielsen, Gertz Danish Bakery

Godt samarbejde

Den nye filial af Gertz Danish Bakery bliver med eget bageri og butik og får samme sortiment som hovedafdelingen på Agtrupvej. Tidligere har bagermester Frank Nielsen været med til at starte en afdeling af Gertz op i Kina, men det forretningseventyr har han trukket sig ud af igen.

- Vi har et godt samarbejde med brugsen i Vonsild, og byen vokser. Samtidig har vi nu overskud til at udvide et sted, hvor vi kan komme forbi og se til butikken hver dag, forklarer Frank Nielsen.

Han håber, at beboerne i Vonsild vil bakke op om det nye bageri.

- Vi skal som minimum tredoble det, vi omsætter for i Vonsild i dag. Og så er jeg rigtig glad for at blive en del af en velfungerende brugs med et stor delikatesse, siger Frank Nielsen.

Også Ingrid Sørensen glæder sig.

- Vi gør det her, fordi vi tror på det, og vi glæder os til at udvide brugsen og se, hvordan vores kunder tager mod det.

Åbningstiderne i den nye bager bliver fra 7 morgen til 20 aften alle dage i ugen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Fortsæt nu endelig bare det gode arbejde

Det har siden september kostet et velfortjent klip i kørekortet, hvis politiet opdager, at du roder med din mobiltelefon, mens du kører bil. 6814 bilister har følt konsekvensen af den strammede lovgivning. Det er mange, men det er ikke en eneste for mange. Tvært imod. Det var på høje tid, at konsekvensen for åbenlyst uopmærksom adfærd i trafikken blev takseret hårdere. Politiet anslår, at op mod 30-35 procent af uheld og ulykker i trafikken skyldes uopmærksomhed. Mennesker kommer alvorligt til skade. Nogen kære dør. Fordi andre mener, at det er nødvendigt at læse en sms, kigge på Facebook, skrive en besked i Messenger, lede efter musik på Spotify. Mens bilen tordner afsted gennem landskabet. Det tager ikke meget mere end fire sekunder at læse en sms og besvare med et thumbs up, en smiley eller et hjerte. Mange af os har gjort det. Men fire sekunder er knap 60 meter hen ad vejen ved skolen. Det er knap 90 meter på landevejen. Og næsten 125 meter på motorvejen, hvor fartbegrænsningen er 110 kilometer i timen. I blinde. Det er livsfarligt, og selvfølgelig skal den slags ligegyldighed med andres liv og helbred koste noget mærkbart. Leder af færdselspolitiet ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Knud Reinholdt, havde forventet, at flere ville lade mobilen ligge, da klippereglen trådte i kraft i september. Det forventede han med afsæt i erfaringer, fra dengang hastighedsforseelser begyndte at koste klip. Sådan er det desværre ikke gået. Der er ikke noget i antallet af klip, der tyder på bedring. Der er ikke noget i færdselspolitiets oplevelser, der tyder på det. I virkeligheden er det nok ikke så overraskende. Vi - og det vi gælder altså næsten os alle - har fået et helt utroligt tæt forhold til vores mobiltelefoner, og vi sætter den over venner, familie, koner og børn i masser af sociale sammenhænge. Der er det dog ikke strafbart, blot tankevækkende. I trafikken derimod skal vi ikke acceptere det. Det tog tid med alkohol og det at føre bil, men det blev dog med tiden totalt uacceptabelt. Vi må samme vej med mobilen, og vejen går over en række klippede kørekort. Klø på, kære politi. Vi trænger tydeligvis til kollektiv opdragelse, og den må være lidt hårdhændet. Hver og en af dem I klipper har fortjent det.

Annonce