Annonce
Billund

Bruno fra Grindsted er gæst hos Dansktoppen

Dansktopværten Peter Steen (th) interviewer Bruno Jochumsen om hans musikalske frirum. PR foto
Filialchef i Sydbank, Bruno Jochumsen, kan andet end håndtere penge. Han skriver julesange, der klarer sig godt på Dansktoppen.

Grindsted: To gange tidligere er det lykkedes for Bruno Jochumsen fra Grindsted at få testet én af sine julesange på DR P5s Dansktopliste. Og begge gange har sangene fået stemmer nok til at være med blandt listens 10 populæreste sange, uge efter uge indtil de faldt for tidsgrænsen.

Nu får han chancen igen, når han lørdag 9. november kl. 12.15 er gæst hos Dansktoppen på DR P5.

Bruno Jochumsen håber at få testet én af sine nye julesange fra cd'en "Brunos bedste julesange 2018". Og chancen er der, for hans sange er ikke glemt af værterne i Danmarks Radio. Bruno var nemlig blevet inviteret til at være med som ugens gæst i studiet, da den kommende lørdags dansktop-udsendelse blev optaget forleden i Næstved. Dansktopværten Peter Steen interviewer i udsendelsen Bruno Jochumsen om hans musikalske frirum, hvor han uden selv at kunne skrive en node er lykkedes med at lave musik og tekst til en række sange. Det er blevet til dansktopmelodier, som professionelle musikere har fundet gode nok til at ville medvirke på.

Annonce

Ronnie og hans venner

Bruno Jochumsen fortæller, at det i høj grad er Ronnie Flyvbjerg Olesens fortjeneste, at sangene overhovedet kunnet udgives. Det er ham, som med baggrund i Brunos lydfiler, der er indspillet på keyboardet på Dalsøvej, har arrangeret alle sangene, og Ronnie Flyvbjerg Olesen spiller ydermere selv mange forskellige instrumenter på cd'en.

Herudover er det en række af Ronnie Flyvbjerg Olesens venner, der spiller de øvrige instrumenter og lægger vokal til. De fleste har på en eller anden måde en tilknytning til Neighbours og Mariehaven i Ansager.

Dansktoppen på P5 kan høres live på DR's hjemmeside eller på DAB.

Bruno Jochumsen bor på Dalsøvej i Grindsted og arbejder til daglig som filialchef i Sydbank i Grindsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce