Annoncørbetalt indhold

Bubble tea: Historien om bubble tea og de mest populære smage

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mange af os elsker at udforske madkulturer fra andre steder i verdenen, hvilket gør det helt oplagt at prøve bubble tea drinken hvor mæk, te og frugt blandes sammen. For mange danskere støder man først på bubble tea online eller i udlandet hvor bubble tea er eksploderet i popularitet. Eftersom at bubble tea også er begyndt, at tage fart i Danmark har vi skrevet denne artikel for at snakke om bubble teas historie, hvor det stammer fra og andet information som kan være brugbart for dig.


Annonce

Hvor kommer bubble tea fra?

Bubble tea stammer originalt i Taiwan. På trods af populariteten i hele verdenen, så var det faktisk først i 1980'erne, at bubble tea kom til sin eksistens. Eftersom at bubble tea har haft et så stort globalt indtryk, så kan det i manges øjne anses som et symbol på Taiwans stolte arv.


Hvilke typer bubble tea kan man få?

Bubble tea er en mælketedrink med tapioka perler. De er ofte sødnet og kan indeholde diverse smage som taro, litchi, jordbærg eller mango. Traditionelt set er det lavet med sort te og tapioka perler som man kan tygge på. I slutningen af 1990'erne blev det populært at tilføje andre ingredienser som gele, taro, græs gele, mango, jordbær, litchi og mange andre smage. I dag kan du finde mange forskellige typer i din lokale bubble tea shop og online. Du kan eksempelvis finde det online på Pandasia, som har utallige asiatiske ingredienser således, at du kan lave præcis det du gerne vil have.En drink som kombinerer både mælk, te og frugt

Bubble tea kombinerer te, mælk, tapioka perler og til tider frugtsaft. Dog findes der så mange forskellige typer te, perler og smage, at det bliver en helt anden smagsoplevelse baseret på hvilke ingredienser du vælger at lave bubble teen med. I resten af omverdenen har vi ikke noget helt magen til, hvilket gør at mange finder det mærkeligt at kombinere netop disse ingredienser.


Hvor kan jeg købe bubble tea så du selv kan lave det

Hvis du ønsker at købe bubble tea online, så er du blevet rigtig heldig. De seneste par år er det blevet muligt at købe rigtig mange forskellige smage og ingredienser, som gør det muligt for dig at nyde bubble tea uden at skulle bruge for mange penge. Du kan blandt andet finde kasser som samler alle ingredienserne således at du kan gøre det hele nemmere. Det kan være alt fra sugerør, tapioka perler, smage og te som du gerne vil købe.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.