Annonce
Tønder

Buddy Hollys musik genopføres på Rømø

En blanding af amatører og professionelle musikere skal genopføre Buddy Hollys musik på Tørdokken på Rømø Havn.

Rømø: Den 23. september kommer Tørdokken på Rømø Havn til at være scene for en eftermiddag, der kommer til at stå i musikeren Buddy Hollys navn. En konferencier vil binde eftermiddagen sammen, mens dansere, professionelle musikere og lokale bands vil genskabe stemningen fra Buddy Hollys storhedstid.

De to professionelle musikere er Kirstine Bonde og Mads Bjørn. Sidstnævnte har tidligere arbejdet sammen med kunstnere som Lis Sørensen og Carpark North.

Det er Rømø Kunst- og Kulturforening, der står bag arrangementet, og formand for foreningen, Jacques Thierry, har store forventninger til eftermiddagen:

- Vi prøver at skabe fem kvarter i det univers, der omgav Buddy Holly, da han levede i 1950'erne. Vi har både musik og dansere, der skal fremkalde den stemning, som omgav ham, mens de to professionelle solister vil prøve at fortolke nogle af hans sange i en ny moderne version, siger han.

Annonce

Vi har både musik og dansere, der skal fremkalde den stemning, som omgav ham, mens de to professionelle solister vil prøve at fortolke nogle af hans sange i en ny moderne version.

Jacqes Thierry, formand for Rømø Kunst- og Kulturforening

Moderat billetsalg

Det er ikke første gang, at Tørdokken på Rømø Havn åbner dørene op for et kulturelt arrangement.

- Vi har to gange tidligere haft store arrangementer på Tørdokken. Først opførte vi musicalen West Side Story, og efterfølgende havde vi Beatles Crossover, og nu er tiden kommet til Buddy Holly, siger Jacques Thierry.

Buddy Holly omkom i en ung alder i et flystyrt og ville i september være fyldt 82 år - derfor er arrangementet også en fejring af musikerens fødselsdag. Der er tale om en engangsforestilling, så det er derfor kun muligt at opleve arrangementet den 23. september.

I alt er der sat 200 billetter til salg til arrangementet, men der er stadig billetter at få.

- Jeg håber på, at der bliver udsolgt, men lige nu kunne der godt være mere gang i billetsalget. Jeg forventer dog, at billetsalget stiger i takt med, at arrangementet rykker nærmere, afslutter Jacques Thierry.

Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Danmark For abonnenter

Frøs Sparekasse fjerner ældre kunders mulighed for at overføre penge via netbank

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Coronavirus ændrer studentereksamen - alle afgangselever skal op i færre fag 

Sydjylland For abonnenter

Lotte fik økonomisk hjælp til datterens konfirmation: - Det er vigtigere, at hun ikke føler sig udenfor

Annonce