Annonce
Læserbrev

Budgetmøde

Budgetmødet var pænt besøgt. Måske fordi nogen havde solgt biletter i forventning om god underholdning.

Underholdning var der, idet en "stand upper" havde sneget sig ind i byrådssalen, ligesom den yderste venstrefløj benyttede anledningen til et stormangreb på hørefløjen for at pålægge erhvervslivet nye byrder. Underholdningen fik også et drej, da et par socialdemokrater brød de skrevne regler, ved at stemme sammen med den yderste venstrefløj.

Det lykkedes ikke at ryste højrefløjen, der ikke er sat i verden for at ryste skattestigninger ud af ærmet. Og dog, for man fandt det nødvendigt at file lidt i den opfattelse. Personligt er jeg meget imponeret over det store arbejde, der er grundlaget for at kunne stille de mange ændringsforslag. Det vidner om en oprigtig interesse for politik, og for Esbjergs ve og vel.

I dette store spil er administrationen en vigtig medspiller. Derom ingen tvivl. I løbet af mødet, der blev over 3 timer langt, blev administrationen rost fra mange sider. Hvad har administrationen gjort ud over at passe deres arbejde? Er der nogen, som har arbejdet gratis? De er jo håndværkere, ligesom som utrolig mange ude i byen, og som hver eneste dag passer deres arbejde - og uden endda så målrettet at nyde byrådets opmærksomhed.

Budgettet blev vedtaget. Senere skal det vise sig, om den megen debat har flyttet stemmer ude i kommunen.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce