Annonce
Sønderborg

Budrunde blev en fuser: Ingen vil købe tidligere rådhus

Sønderborg Kommune vil meget gerne af med det gamle rådhus i Ullerup. Foto: Kim Toft Jørgensen
Ingen var interesseret i at byde på det nedlagte rådhus i Ullerup. Bygningerne sættes nu til salg på traditionel vis og uden mindstepris.
Annonce

Ullerup: Da budrunden på det nedlagte rådhus i Ullerup udløb i denne uge var der indkommet nul købsbud.

- Vi vidste godt på forhånd, at det ville være et vanskeligt salg. Vi har undervejs været kontaktet af flere interesserede, som også har været derude at kigge, men det har altså ikke kastet et reguleret bud af sig, siger Marianne Tychsen, ejendomskonsulent hos Sønderborg Kommune.

Avnbølvej 12, der tidligere husede Rådhuset for Sundeved Kommune, blev udbudt til salg sidste år. Budrunden på de tre bygninger på til sammen mere end 700 kvadratmeter sluttede mandag.

Bygningerne været brugt i forskellige kommunale regi, men står nu tomme. Foto: Kim Toft Jørgensen

- Konklusionen er nu, at den overgår til almindelig salg og sættes til salg uden en mindstepris, siger Marianne Tychsen, der fortæller, at ejendommen er i god stand.

Kommunekontoret har siden kommunesammenlægningen været brugt i forskellige kommunale sammenhænge, men skal ikke længere bruges i kommunal regi.

Annonce

Flere muligheder

Bygningen er godkendt til kontor. Hvis der skal ske en anvendelsesændring til for eksempel boliger eller andet vil det kræve, at der ansøges om og opnås en byggetilladelse.

Bygningerne er godkendt til kontor, men der kan ansøges om andre formål. Foto: Kim Toft Jørgensen

- Man må også gerne rive den ned. Der er ingen fredninger. Den kan også indrettes til udlejning. Markedet for udlejning har det fint i området og bygningen ligger jo både tæt motorvejen og slagteriet i Blans, lyder det fra ejendomskonsulenten.


Konklusionen er nu, at den overgår til almindelig salg og sættes til salg uden en mindstepris

Marianne Tychsen, ejendomskonsulent


Bygningerne er opført i 1964 og 1973 og fremstår i dag som rødmuret bygning med skifertag. Den rummer to etager med mange rum i mange forskellige størrelser.

Der er flere toiletter, baderum og køkken. Til grunden, som er på cirka 4.300 kvadratmeter, hører desuden en stor parkeringsplads.

Bygningerne husede indtil 2007 administrationen for Sundeved Kommune. Foto: Kim Toft Jørgensen.

Bygningen er bygget sammen med den lokale brandstation. Ved salget vil matriklen blive opdelt samt få separate indkørsler.

Den offentlige ejendomsvurdering fra 2018, som er inklusiv brandstationen og i alt 18.682 kvadratmeter jord, lyder på 5,85 millioner kroner heraf en grundværdi på 828.400 kroner.

Til den cirka 4.300 kvadratmeter store grund hører en stor parkeringsplads. Foto: Kim Toft Jørgensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Live fra Venstres landsmøde: Inger Støjberg får ordet, når Stephanie Lose tager over som næstformand

Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Regionalt For abonnenter

Sønderjysk rejsebureau tror på tysk genåbning til foråret: - Kør-selv-gæster venter bare på grønt lys

Annonce