Annonce
Varde

Ansager Hotel er næsten solgt: Men blev det højeste bud ignoreret?

Gert Thomsen er frivillig direktør, og Ole Nielsen formand for anpartsselskabet bag hotellet. Det er endnu ikke solgt, for der er ikke skrevet under på nogen salgsaftale, oplyser Gert Thomsen. Arkivfoto: Morten Nielsen
Egentlig er budrunden slut på hotellet i Ansager, men nu genovervejes salgsprocessen. For den ene budgiver føler sig forbigået.

Ansager: Hotellet i Ansager har i en årrække været ejet af et borgerejet anpartsselskab. Det har så forpagtet hotellet ud.

Omkring jul så det ud til, at hotellet var solgt, men nu genovervejes salget. For der er tvivl om, hvem der bød højst. Derfor skal bestyrelsen på ny tage stilling til salgsprocessen. Der er endnu ikke skrevet slutseddel.

- Vi vil træffe en beslutning, siger Gert Thomsen, der er opført som direktør i Ansager Hotel ApS.


Men der blev ikke ringet tilbage til mig.

Allan Jensen, medejer i Allans Dinér


Han er dog frivillig direktør, der ikke får løn for sin indsats. Ansager Hotel ApS er nemlig et borgerejet selskab og altså ikke så kommercielt.

Formålet med det borgerejede anpartsselskab er at sikre hoteldrift i Ansager. Det har været svært i de senere år med skiftende forpagtere. Seneste forpagter var selskabet bag Mariehaven og Helge Engelbrecht, der drev hotellet i samarbejde med koncertstedet i Ansager, men opgav som følge af corona og kastede håndklædet i ringen med virkning fra 1. juli.

Siden har borgerne bag anpartsselskabet selv drevet hotellet, men der var ønske om at sælge i stedet for at forsøge med endnu en forpagter.

På to generalforsamlinger blev det godkendt at sælge til højstbydende. Der blev lavet en budrunde, som blev afsluttet juleaftensdag - den 24. december.

Annonce

Allans Dinér bød

Det er firmaet Allans Dinér med Allan Jensen og Maja Rotvig som ejere, der i et lille halvt år har været åben omkring, at firmaet ville byde og allerede fremsatte et bud før beslutningen om at sælge. Allans Dinér driver et køkken med mad ud af huset samt selskabslokalerne Møllen i Ansager.

Allan Jensen og hans kompagnon, Maja Rotvig, mener at have det højeste bud. Arkivfoto: Morten Nielsen

Allans Dinér oplyser, at et bestyrelsesmedlem var bedt om at informere, hvis der var et højere bud. Der blev dog ikke ringet tilbage til Allans Dinér, som den 25. december kunne erfare, at buddet fra den anden part lød på 2,8 millioner kroner. Det var altså højst.

Et par dage senere fremsatte Allans Dinér derfor et skriftligt bud på 2,9 millioner kroner.

Allan Jensen mener at være lovet, at sagen blev taget op igen. Men formand for anpartsselskabet, Ole Nielsen, har senere meddelt Allan Jensen, at hotellet går til den anden budgiver.

Annonce

Formand er sygemeldt

Det har ikke været muligt for JydskeVestkysten at få Ole Nielsen til at bekræfte denne sagsfremstilling. Ole Nielsen er nu sygemeldt.

Allan Jensen oplyser, at han føler sig forbigået, fordi han erfarer, at den anden budgiver kunne byde mundtligt på bestyrelsesmødet juleaftensdag.

- Men der blev ikke ringet tilbage til mig, siger Allan Jensen, der inden havde budt 2,7 millioner kroner.

Den frivillige direktør i selskabet, Gert Thomsen, oplyser, at man vil søge en ny løsning, så hotellet sælges til det højeste bud.

Ansager Hotel ApS offentliggør ikke, hvem den anden budgiver er.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

Vejdirektoratet har aftalt med forsikringsbranchen ikke at søge fuld erstatning – den holder ikke ifølge Forsikringsoplysningen

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce