Annonce
Tønder

Bundkamp venter TMT: Julepause med ferie, fysisk træning og fokus på forsvaret

TM Tønder skal tirsdag aften ud i et bundgys mod HEI Skæring. Arkivfoto: Flemming Andersen
TM Tønder har blandt andet haft fokus på forsvarsspillet forud for tirsdagens kamp mod HEI Skæring. To spillere har været skadet størstedelen af julepausen.
Annonce

Tønder: Tirsdag aften går det løs igen.

TM Tønders kamp for en ny sæson i 1. division genoptages, når holdet på hjemmebane tager imod HEI Skæring - en vigtig kamp med begge hold placeret i den tunge ende af tabellen som henholdvis nummer 13 og nummer 11.

Der er gået godt tre uger, siden TM Tønder sidst spillede i 1. division - tre uger, som er brugt på flere forskellige ting.

- Først og fremmest så fik spillerne lidt kollektiv juleferie, hvor de skulle træne noget fysisk selv, og derefter så har vi trænet fysisk, vi har lavet noget socialt, og så har vi trænet en masse håndbold, fortæller cheftræner Jan Paulsen.

På håndboldbanen har der været fokus på forsvarsspillet.

- Som du kan se i tabellen, så har vi det næstdårligste forsvar i 1. division, og det har haltet hele sæson, hvor forsvar og manglende redninger har været et kæmpe problem. Så den del har jeg arbejdet rigtig meget med, fortæller Jan Paulsen.

Kampen

TM Tønder-HEI Skæring

Sted: Tønder Sport- og Fritidscenter

Tidspunkt: Tirsdag klokken 19.30

Udgangspunktet: TM Tønder er nummer 13 i 1. division med otte point, mens HEI Skæring er nummer 11 med 11 point.

Annonce

Skadet Kasch

En del af træningen har også været præget af, at TM Tønders skudtrussel fra distancen, Felix Kasch, har været skadet, hvilket fik Jan Paulsen til at søge alternativer angrebsmæssigt.

- Der har jeg brugt rigtig meget tid på at få kørt Lasse Nikolajsen ind som bagspiller, som gør det rigtig godt ude bagved. Så det har også optaget os, fortæller TM Tønder-træneren, der også har arbejdet med at forbedre spillerne fysisk med det mål, at de kan holde de 60 minutter, en håndboldkamp varer.

- Vi skal flytte på alle parametre, som jeg også har sagt, lige siden jeg kom, konstaterer han.

I pausen blev det også til en træningskamp for Paulsens tropper. I sidste uge mødte man således SG Flensburg Handewitts andethold, hvor det blev til en Tønder-sejr.

Udover Felix Kasch har også målmand Christian Trans været skadet størstedelen af julepausen - begge spillere er nu tilbage - men:

- De er ikke 100 procent, konstaterer Jan Paulsen, der mener, at stabilitet i forsvarsspillet og deraf følgende redninger bliver afgørende i tirsdagens kamp mod HEI Skæring.

Det er det, der skal give en sejr og to point til et trængt TM Tønder-hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce