Annonce
Esbjerg

Butik åbnede en uge før corona-nedlukning: Nu starter den forfra

Køkkenkæden, der blev etableret i 1968, har hovedsæde i nordvestjyske Vildsund, og har siden 2018 ekspanderet ivrigt med et erklæret mål om at blive landsdækkende. I Esbjerg er kæden flyttet ind i Droobs Karreen. Foto: PR
Esbjergs nye køkkenbutik nåede lige akkurat at åbne, inden store dele af samfundet måtte lukkes ned på grund af corona. Nu genstarter den åbningsfesten med fire måneders forsinkelse.
Annonce

Esbjerg: En maveplasker.

Sådan kan åbningen af Hanstholm Køkkens nye afdeling i Esbjerg bedst beskrives. Kæden flyttede ind i Droobs Karreen blot et par dage før, statsministeren indtog talerstolen og satte store dele af samfundet på pause på grund af corona.

Åbningen blev dermed en ganske anden, end den nordvestjyske producent af eksklusive snedkerkøkkener havde håbet. Derfor trykker den nu genstart og prøver forfra.

- Vi nåede lige akkurat at rulle den røde løber ud og servere bobler for de første kunder, men så gik alting i stå på grund af corona, og vi måtte droppe alle planer og aflyse vores arrangementer. Det var mildt sagt en maveplasker, men vi lader os ikke slå ud, siger marketingschef hos Hanstholm Køkken, Marlene Hougaard.

Med fire måneders forsinkelse inviterer Hanstholm Køkken derfor til åbningsfest på ny.

- Onsdag den 1. juli hejser vi flaget og hælder sommervin i glassene. Derudover får vi besøg af Bora, der kommer og demonstrerer deres topmodeller af kogeplader med integreret emfang. Åbningsfesten fortsætter ugen ud, fortæller Marlene Hougaard.

Annonce

Markante esbjergensere i kulissen

Det er ingen tilfældighed, at køkkenkæden, der har hovedsæde i nordvestjyske Vildsund, har åbnet en afdeling i Esbjerg. Virksomheden er delvist ejet af Esbjerg Brygge Invest, som en række lokale rigmænd står bag. Ejerkredsen tæller blandt andre Henning G. Kruse, kendt fra Esbjerg Oilfield Services og Esvagt, fiskeskipper Arne Hounisen og Peter Kirk Larsen fra Kirk Larsen & Ascanius.


Vi nåede lige akkurat at rulle den røde løber ud og servere bobler for de første kunder, men så gik alting i stå på grund af corona

Marlene Hougaard, marketingschef


Hanstholm Køkken har siden 2018 ekspanderet ivrigt med et erklæret mål om at blive landsdækkende, og da Esbjerg Brygge Invest kom med ombord året efter, bliver der sat yderligere fart på vækst-ambitionerne, der foruden det danske marked nu er udvidet til udvalgte europæiske lande som Norge, Holland, Belgien og Tyskland.

Kæden tæller indtil videre 16 butikker i blandt andet Aalborg, Aarhus, Hellerup, Herning, Hørsholm, Køge, Lyngby, Roskilde og Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Herrehåndbold For abonnenter

Thomas Mogensen farede vild på landevejen og mistede noget af sig selv

Annonce