Annonce
Esbjerg

Butikker Esbjerg åbner tysk version af siden

Morten Nissen har oprettet hjemmesiden geschaefte-esbjerg.de, som skal hjælpe tyske turister med at se, hvilke butikker der findes i Esbjerg. Privatfoto.
Annonce

Esbjerg: Esbjergs digitale kompas til de fysiske butikker laver tysk version af siden. Det handler om, at tyskerne kan finde siden – også når de planlægger deres ferie.

Hjemmesiden butikker-esbjerg.dk er kommet godt fra start og har allerede 30 tilmeldte butikker og flere på vej. Siden fungerer som et samlet forum, hvor kunder og interesserede nemt og overskueligt kan få et overblik over, hvilke butikker der findes i Esbjerg, hvor de ligger, hvad de sælger og hvor man kan finde deres webshops.

Siden opstarten har siden haft mange besøgende, op til lige knap 4000 om måneden. Alle besøgende har været fra Danmark, men det ændrer sig nu. I denne uge åbner siden geschaefte-esbjerg.de, som er en tysk pendant til den danske side.

- Jeg har lavet den tyske version af siden, fordi jeg satser på, at tyskerne googler Esbjerg, Fanø og så videre, før de tager afsted på ferie. Og med et tysk domæne, tysk SEO og søgeord og tyske profiler vil siden komme frem i deres søgning, udtaler Morten Nissen, der er stifter af Butikker-Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Politiet i Syd- og Sønderjylland råber vagt i gevær: Boom i sager om digitale sexkrænkelser

Tønder

Klip i kørekortet på vej

Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce