Annonce
forside

Butikker. Her går du lidt galt i byen Lars Fahrendorf

Læserbrev: En redaktør skal sætte tingene på spidsen og skabe debat. Det gør du også i din søndagskommentar Lars, og det er godt - men jeg mener, at du er alt for unuanceret, når du skriver "Opgiv butikkerne. De lever på lånt tid".

Og hvem er det, der skal opgive butikkerne - butiksejerne, kunderne eller...... Jeg har fuld tillid til markedskræfterne, og det plejer JydskeVestkysten da vist også at have. 80 procent af handlen med forbrugsvarer ligger dog stadig i butikkerne, men butikkerne vil uden tvivl også være under forandring fremover.

Man kunne jo med samme ret sige "Opgiv aviserne - avislæsere er en uddøende race". Her vil en abonnementsandel på 80 da vist være ok.

Nå, ikke mere dril i denne juletid. For du har til gengæld ret i nogle af dine andre betragtninger, f.eks. at bymidterne skal opfindes på ny, og at et parkeringshus ikke er den store åbenbaring og universalløsning for detailhandlens fremtid i Haderslev.

Vi mennesker vil have oplevelser i butikkerne og i byrummene, og der skal bo mennesker i midtbyen og være kultur, aktiviteter, grønne oaser m.v., og derfor er de borgermøder og tiltag, som er iværksat af kommunen vigtige, men det allervigtigste er, at der kommer handling ud af anstrengelserne. Vi kan ikke snakke udviklingen i gang.

Og til sidst. Lad os nu alle få ja-hatten på og ikke holde gravtaler over hinanden, men tænke konstruktivt og ud af boksen. Der er brug for mod til nytænkning og handlekraft.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce