Annonce
Erhverv

Butikkerne gør sig attraktive med SMS-tilbud: Fordelsklub til lokalt handlende i hele Billund Kommune

Uffe Schmidt, projektleder på "Vækst til erhverv i gadeplan", har sammen med Marianne Witte lavet den nye fordelsklub, man kan melde sig. Arkivfoto: Martin Ravn
Over 30 lokale butikker er med i ny SMS-baseret fordelsklub. Hver 14. dag lægger butikkerne nye tilbud ud til lokalt handlende via SMS. Meningen er at gøre de lokale butikker endnu mere attraktive overfor kunderne.

Billund Kommune: Et nyt initiativ er født ud af det sammenhold, som projekt "Vækst til Erhverv i Gadeplan" har været årsag til i kommunens butikker i det seneste års tid.

Initiativet er en SMS-baseret fordelsklub for lokalt handlende.

Det er ganske enkelt: Som kunde sender man en SMS til 1272 med ordet SHOP, og derefter modtager man tilbud fra godt og vel 30 lokale butikker i lokalområdet hver 14. dag.

- Det er ikke nogen hjemmeside, og det er der flere grunde til. Undersøgelser viser nemlig, at folk er mere tilbøjelige til at åbne en SMS end at gå ind og kigge på en hjemmeside, siger Marianne Witte, der sammen med Uffe Schmidt står bag fordelsklubben.

- Vi hørte om det i et netværk for halvanden måned siden, og så satte vi fart, siger Marianne Witte.

Hun mener, at initiativet kan lade sig gøre, fordi butikkerne har fået et helt andet sammenhold og fællesskab med projekt "Vækst til Erhverv i Gadeplan" - et projekt, der har haft til formål at styrke det lokale butiksliv.

- Det her er endnu et lag i, at butikkerne gør sig endnu mere attraktive overfor kunderne, og det er ikke det sidste initiativ. Der er mere i støbeskeen, lover Marianne Witte.

Annonce
At skabe et fælles tilbudssite handler om at skabe omsætning i butikkerne. Det er endnu et lag i at gøre butikkerne endnu mere attraktive for kunderne - ikke at de ikke er det i forvejen. Det her er bare endnu et initiativ.

Marianne Witte, Billund ErhvervsFremme

Stor pengepræmie

Tilbuddene er på alt fra sko til interiør. Det kan også være 20 procent på den første del, man køber eller rabat på de tabletter, man putter i sin opvaskemaskine.

- Der vil være tilbud på alt fra hotdogs til blækpatroner, lover Marianne Witte, der håber, at 50-60 butikker vil være med i initiativet.

Blandt alle, der melder sig til tilbudsklubben, vil der i december blive udtrukket en vinder af 12.720 kroner, som man ville kunne bruge i kommunens butikker.

- Vi håber på, at der i løbet af et halvt års tid vil være 2000 lokale brugere af tjenesten, siger Marianne Witte.

Projektpuljemidlerne fra EU til Vækst til Erhverv i Gadeplan udløber til december, men Billund ErhvervsFremme vil fortsat have fokus på området.

Marianne Witte er medinitiativtager til SMS-tilbud fra kommunens butikker. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce