Annonce
Haderslev

Butikschef i ABC Gram: -Timingen er guld for os

Butikschef Brian Hansen i den nye vinafdeling, som er endnu en opgradering af butikken. Foto: Mette Henriksen
Lavprissupermarkedet på Fabriksvej afslutter et begivenhedsrigt halvår med installering af LED belysning, ny vinafdeling og ny skiltning af varegrupperne.

Gram: Butikschef i ABC Gram, Brian Hansen, er ikke meget for at indrømme det, men lukningen af SuperBrugsen i september har ikke ligefrem gjort det sværere at være dagligvarebutik i slotsbyen. I hvert fald ikke her og nu.

- Timingen er guld for os. At SuperBrugsen lukker i september, mens REMA 1000 først kommer til byen i 2020, betyder, at vi har mulighed for at gøre de nye kunder til vores kunder, siger Brian Hansen, som netop har opgraderet butikken med LED belysning, ny vinafdeling og ny synlig skiltning af varegrupperne.

- Vi synes selv, at vi har en flot butik. Det er også det, vi hører, når vi får nye kunder indenfor døren. De forbinder ordet lavprissupermarked med noget helt andet, end det vi står for, og bliver positivt overrasket, fortæller Brian Hansen, der ligesom hans ansatte ser tilbage på nogle travle måneder. Faktisk så travlt, at den årlige julefrokost er blevet flyttet til januar.

- Vi har simpelthen for travlt året ud. Til gengæld venter der personalet lidt ekstra forkælelse, når vi kommer dertil. Det har de fortjent, siger Brian Hansen, der i takt med den øgede kundetilgang har sat flere af sine ungarbejdere op i tid.

- Det er vigtigt, at vi kan følge med og fortsat kan yde den vanlige gode service i takt med at vi får flere kunder ind. Derfor har vi lavet en midlertidig opgradering på personalesiden. Om nogle måneder ser verden måske helt anderledes ud igen for os.

Annonce
- At SuperBrugsen lukker i september, mens REMA 1000 først kommer til byen i 2020, betyder, at vi har mulighed for at gøre de nye kunder til vores kunder. Brian Hansen. Butikschef ABC Lavpris

LED og ny skiltning

Allerede for tre år siden blev ABC Gram opdateret lager-, butiks- og parkeringsmæssigt. Nu har selve butikken igen fået en make-over.

- Vi har fået ny skiltning i hele butikken, så man tydeligt kan se, hvor de forskellige varegrupper befinder sig. Og så har vi lavet en helt ny vinafdeling og udvidet sortimentet, som går fint i spænd med, at vi er begyndt at sælge meget mere vin, end hidtil. Nye kunder, nye tider, slutter han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce