Annonce
Esbjerg

Butiksejer brækkede finger under civil anholdelse i Ribe

En butiksejer fra Ribe foretog tirsdag en civil anholdelse og tilbageholdt en mand i Ribes gågade, indtil politiet mødte frem og anholdt den udenlandske butikstyv. Arkivfoto: Michael Bager

En civil anholdelse af en udenlandsk butikstyv kostede tirsdag eftermiddag butiksejer Keld Vestergaard fra Mr. i Ribe en brækket finger.

Annonce

Ribe: Et udenlandsk par blev tirsdag eftermiddag anholdt i Ribe, efter at en butiksejer fra tøjbutikken Mr. i Saltgade havde foretaget en civil anholdelse.

Men anholdelsen, der skete foran Sportmaster i Ribes gågade, var ikke uden konsekvenser for ejer Keld Vestergaard, idet han brækkede en finger under anholdelsen.

Syd- og Sønderjyllands Politi forklarer, at et udenlandsk par, der talte engelsk og er set i byen før, havde været på besøg i flere butikker i Ribe i perioden mellem kl. 12 og 13.15, inden de blev pågrebet. Blandt andet havde de hos tøjbutikkerne Mr. og Frøken stjålet varer for 1600 kr., mens de i Sportmaster havde stjålet fire huer til en værdi af 1700 kr.

Keld Vestergaard havde ledt efter parret, efter de forlod Mr. og Frøken i Saltgade. Han fandt dem kort efter i Sportmaster, hvorefter han ringede til politiet og ventede udenfor butikken. De parret forlod Sportmaster tilbageholdt Keld Vestergaard manden, som modsatte sig den civile anholdelse. Dette førte til, at Keld Vestergaard fik slag og spark inden han fik manden ned at ligge, og herunder brækkede en finger.

Politiet var hurtigt på stedet og fik anholdt den udenlandske mand foran Sportmaster, mens kvinden stak af. Hun blev senere på dagen dog også anholdt.

Den udenlandske mand er ifølge politiet 62 år, mens kvinden er 61 år. Kvinden blev kort efter anholdelsen løsladt, fordi hun ifølge politiet ikke havde noget med butikstyverierne at gøre, mens det endnu ikke vides, hvad der skal ske med manden, der stadig er i politiets varetægt.

Keld Vestergaard blev onsdag morgen opereret i sin brækkede finger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce