Annonce
Kolding

Butiksejer vender tilbage: Susanna åbner ny dametøjsbutik på Torvet i Vamdrup

Susanna Bove (midten) har lejet sig ind i halvdelen af en bygning på Torvet i Vamdrup. Her ses hun sammen med medarbejderen Birthe og udlejeren af lokalerne lige efter lejekontrakten blev underskrevet. Privatfoto.
Susanna Bove, der er kendt i Vamdrup for dametøjsbutikken Berg & Bove, går egne veje og åbner ny dametøjsbutik på Torvet i Vamdrup.

Vamdrup: Hun kunne ikke holde sig væk.

Susanna Bove, der er medstifter af dametøjsbutikken Berg & Bove, åbner nemlig ny butik på Torvet i Vamdrup i slutningen februar. Beslutningen kommer efter, hun i november forlod Berg & Bove.

- Jeg er ikke færdig med Vamdrup. Det er her, mit hjerte ligger, og det er her, jeg føler, jeg skal være, siger Susanna Bove.

Butikken kommer til at hedde Susanna B og bliver en dametøjsbutik med smukt, stilrigt tøj i en forholdsvis rimelig prisklasse. Susanna Bove fortæller, at butikken kommer til at sælge flere mærker, der ellers ikke kan findes i Vamdrup.

Men alting til sin tid. Susanna er endnu ikke klar til at præsentere det første mærke, der kommer i butikken. Hun har kun lige registreret virksomheden, hyret sin første medarbejder og lejet sig ind i et 130 kvadratmeters lokale på torvet - lige over for Berg & Bove. Hun håber på at have et positivt og konkurrencepræget forhold til sin tidligere butik.

Annonce

Det bliver mig, som folk kender mig. Jeg er ligeså crazy, som jeg altid har været.

Susanna Bove

Glæder sig til 2020

Butikken kommer til at åbne omkring slutningen af februar. Susanna Bove tør bare endnu ikke sætte en præcis dato på, men hun forventer at have en fast dato inden jul. Uanset hvornår det bliver, glæder hun sig til at åbne butikken og genforenes med borgerne i Vamdrup.

- Jeg savner simpelthen at snakke med borgerne i Vamdrup og yde en service til dem, siger hun.

Susanna er ligeså spændt og nervøs, som første gang hun åbnede en butik. Hun fortæller, at hun de seneste måneder har modtaget en masse støttende beskeder fra tidligere kunder. De mange søde beskeder samt støtte fra hendes mand, Stefano, har motiveret hende til at starte eget.

- Det har givet mig troen og selvtilliden til at starte mit eget, fortæller hun.

Hun forsikrer, at kunderne i butikken kan forvente sig at møde den samme energirige - måske endda lidt skøre - Susanna, som Vamdrups borgere oplevede i Berg & Bove.

- Det bliver mig, som folk kender mig. Jeg er ligeså crazy, som jeg altid har været, siger hun.

- Jeg glæder mig så utrolig meget til februar. Det kan ikke komme snart nok.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Dræbt bilist er endnu ikke identificeret

Leder For abonnenter

Dronningens jernnæve

Der er nærmest altid uro i det engelske kongehus, og den seneste tid har uroen haft den iltre prins Harry som omdrejningspunkt. Prins Harry er bror til prins William, der en dag bliver konge, og yngste søn af prins Charles og prinsesse Diana, og sammen med sin kone, den borgerligt og amerikansk fødte hertuginde Meghan, ønsker han at trække sig som såkaldt seniormedlem af kongefamilien. Det er blandt andet ønsket om mere privatliv, der har bragt det unge ægtepar på disse tanker. Den engelske dronning Elisabeth har reageret ved at efterkomme parrets ønske, men samtidig også frataget dem retten til at kalde sig "kongelige højheder", frataget dem retten til at modtage apanage ligesom de to skal tilbagebetale cirka 20 millioner kroner for den nylige renovering af deres residens Frogmore Cottage. Der er langt fra det engelske til det danske kongehus, men dronning Elisabeths beslutning virker klog. Selv om man som kongelig er født ind i en særlig skæbne, er der historisk flere eksempler på, at medlemmer af forskellige kongehuse har frasagt sig disse nedarvede privilegier. I England synes dronningens holdning klar: Hvis du ikke vil arbejde som kongelig, får du heller ikke løn som kongelig. Dette spørgsmål kommer vi uden tvivl også til at diskutere inden længe her i Danmark, idet der i kongehuset lige nu er usædvanligt mange børn. En del af disse vil formentlig heller ikke som voksne kunne fylde en tilværelse ud inden for kongehuset, og derfor vil den til den tid siddende regent i samråd med regering og Folketing skulle træffe beslutninger i samme boldgade som dronning Elisabeths. Et kongehus med nedarvede privilegier er egentlig som konstruktion en anakronisme, men da eksempelvis det danske kongehus nyder massiv folkelig opbakning, er det i praksis en ganske demokratisk indretning. Imidlertid hviler en del af populariteten utvivlsomt på en bred accept af forholdet mellem aflønning og indsats, og her er det klart, at medlemmer af kongehuset for at få apanage skal arbejde for pengene.

Esbjerg

Vred bilist bliver sigtet for vold

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];