Annonce
Sønderborg

Butiksejer: - Vi skal have energi og glæde i top

Adam Ferati er butikschef i LY Copenhagen. Han mener....Arkivfoto: Timo Battefeld
JydskeVestkysten vil i den kommende tid stille de samme tre spørgsmål til vidt forskellige personer. Vi vil høre, hvad de tænker om corona-krisen, om de har nogle god råd, og hvad de får tiden til at gå med.
Annonce

Siden begyndelsen af februar har Adam Ferati arbejdet i døgndrift. Hans butik gik op i flammer, men for tiden er der andet end at få stablet butikken på benene, som fylder i den unge iværksætters liv.

Hvad tænker du om hele situationen?

Jeg synes, at den nuværende situation er rigtig hård. Både for private, og erhvervsfolk der er vant til at være “igang” og har en aktiv hverdag. Situationen påvirker alle, og det er enormt vigtigt, at vi alle forholder os til de retningslinjer som regeringen fremlægger. Og stor ros til den siddende regering, for indtil videre at have håndteret denne kæmpe krise fantastisk. Deres tiltag kom hurtigt og deres kommunikation er tydelig. Vi skal være meget taknemmelige for, at vi danskere støtter og hjælper hinanden.

Hvis du skal give et godt råd videre, som man kan bruge for tiden. Hvad skal det så være?

I denne tid vil mit bedste råd være, at man skal huske at holde energien og glæden i top, selvom hverdagen kan være ekstremt kedelig, og alting føles ensomt. Vi er alle ramt af Covid-19, og følger vi ikke de tiltag som regeringen har tildelt os, så kan det blive værre for os selv. Jeg vil i hvert fald hellere blive hjemme, end at miste mine bedsteforældre som er i risikogruppen. I Danmark er vi alle stort set godt godt klædt på, og vi har har adgang til sociale medier og tv, så vi kan få tiden til at gå - og vi har masser af skønne områder i nærheden, hvor vi altid kan gå en tur.

Hvad får du tiden til at gå med?

De fleste, der kender mig, ved, at jeg altid har mange bolde i luften. I min hverdag er jeg altid i gang fra morgenstuden til sent på aftenen, og det gælder alle ugens dage, der er ikke fridage i min kalender. Jeg elsker min forretning, og har ofret alt for at etablere LY Copenhagen. Modebranchen er ikke den letteste branche at etablere sig i, så derfor kræver det rigtig meget tid. Og det får det også, for det er min klare ambition om at opbygge en af de største modevirksomheder i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce