Annonce
Varde

Byen opgiver at købe Nordenskov Kro

Kaj Jensen er optimistisk med hensyn til at finde en forpagter til Nordenskov Kro, der lukkede til nytår. Arkivfoto: Henrik Reintoft

Initiativgruppen bar Nordenskov Kros redning giver op, da den ikke kan få finansieret et køb af kroen. Ejerne vil leje kroen ud som nøglehus og leder efter en forpagter.

Nordenskov: Den lange og hidtil uforløste fortælling om Nordenskov Kro får endnu et dystert kapitel tilføjet. Initiativgruppen til en redning af Nordenskov opgiver sammen med byen at købe kroen. Det har den meddelt Grete Harboe og Kaj Jensen, der lukkede kroen til nytåret.

- Vi kan ikke få det finansieret. Det er irriterende. Jeg er selv nabo til kroen. Der skal en helt anden pris til, siger Hans Otto Hansen fra initiativgruppen.

Med pris henviser han til mindsteprisen på 1,4 millioner kroner. Hans Otto Hansen håber, at tiden vil arbejde for dem og byen, så Nordenskov fortsat har en kro.

Annonce

Nordenskov Kro

Nordenskov Kro har været sat til salg i fem år. Kroen koster 1,4 millioner kroner og lukkede den 31. december 2017.Indtil videre kan man leje en af de tre sale. Det er den store sal, hjørnestuen og havestuen.

Henvendelse på telefonnummer 7529 8233.

Forpagter ønskes

Kaj Jensen har samme ønske, men har presset på for et svar fra initiativgruppen. Og siden kroen lukkede, har mange ringet for at leje en af kroens tre sale.

- Så står vi der. Kroen er fortsat til salg, men man kan leje en af de tre sale som i et nøglehus, siger Kaj Jensen.

Han håber dog på en mere langsigtet og holdbar løsning for byen.

- Vi arbejder på at finde en forpagter til kroen, fortæller Kaj Jensen.

Og et godt argument er de mange henvendelser fra byen om at leje lokaler til fester. Og med et fuldt udstyret køkken er det let at komme i gang.

Derved vil konkurrencen i byen genopstå, da der også arbejdes på at få gang i Nordenskov Forsamlingshus, som Frode Flyvbjerg Kristensen for nylig købte på tvangsauktion.

For at skabe flere indtægter her og nu går Kaj Jensen i gang med at indrette en lejlighed i den flade bygning, der tidligere husede solarier.

Annonce
Annonce
Aabenraa For abonnenter

Hvorfor? Hvert tredje barn i Aabenraa må se langt efter flere varme hænder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Lyt med: Louises mand døde af kræft som 37-årig - Jeg fører vores livsværk videre i hans ånd

Annonce