Annonce
Erhverv

Byens Bilpleje overtager endnu en autolakerer

Kenneth Hansen fortsætter som partner og daglig leder, når Byens Bilpleje overtager Hansen Autolak. Foto: Byens Bilpleje
Hansen Autolak udbygger lokalerne på Vognmagervej.

Fredericia: Byens Bilpleje.com overtager Hansen Autolak. Det oplyser Byens Bilpleje i en pressemeddelelse.

Byens Bilpleje.com med hovedsæde i Fredericia fortsætter med strategiske opkøb landet over. Koncernen har netop overtaget Hansen Autolak, som indtil nu har fungeret som underleverandør til Byens Bilpleje.com. Samtidig fortsætter den tidligere ejer, Kenneth Hansen, som partner og daglig leder.

- Kenneth er super dygtig. Han er kendt for at kunne klare enhver lakopgave, og han har et fantastisk ry i Fredericia. Han begyndte faktisk hos Byens Bilpleje.com, inden han startede om selvstændig, og han har fungeret som underleverandør for os i de sidste 10 år. Han har altid udført et dygtigt stykke håndværk, og derfor har vi aldrig været i tvivl om, at vi gerne vil have ham med på holdet igen.

Sådan siger koncerndirektør for Byens Bilpleje.com, Morten Kollerup Nielsen.

Annonce

Ansatte fortsætter

Byens Bilpleje.com er sammen med Kenneth Hansen i fuld gang en udbygning af de eksisterende lokaler på Vognmagervej, og til sommer bliver forretningen dobbelt så stor, når der kommer 700 kvadratmeter mere til. I de nye lokaler bliver der plads til, at der kan males op til fem biler ad gangen.

Hos den tidligere ejer af Hansen Autolak, Kenneth Hansen, er tilbuddet fra Byens Bilpleje.com blevet taget godt imod.

- Jeg er rigtig godt tilfreds med løsningen, hvor jeg fortsætter som partner i Byens Bilpleje.com og daglig leder som hidtil. Det er rigtig gode mennesker, som har overtaget ejerskabet. Deres set-up er af en helt anden kaliber end det, jeg selv kan klare. Ikke mindst på salgssiden. Jeg havde simpelthen svært ved at nå det hele. Nu kan jeg koncentrere mig fuldt ud om det, jeg er bedst til. Og det er at lave en rigtig god kvalitet til kunderne, siger Kenneth Hansen.

De eksisterende medarbejdere hos Hansen Autolak fortsætter hos Byens Bilpleje.com, og det er planen, at der med udvidelsen også kommer flere til i løbet af året.

Byens Bilpleje har 85 afdelinger over hele landet og omsætter for over 300 millioner kroner årligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Merkel holder drømmen om Europa i live

For en uges tid siden gik en sød historie sin sejrsgang i tyske medier og på sociale platforme. Landets kansler, Angela Merkel blev fotograferet i en kø i en dagligvarebutik med sin indkøbsvogn. To ruller toiletpapir og fire flasker hvidvin. ”Eine wie uns” som det hed sig i masser af opslag på nettet efterfølgende. Ingen hamstring. Fornuftig prioritering. Og kansleren betalte endda med kreditkort og ikke kontanter, som man ellers ofte gør hos vores naboer. Lederskab i det små. Merkel viser også lederskab i det store. Hvor lande i hele Europa, inklusive Danmark, har dukket sig, mens et coronahærget Italien har bedt om hjælp, trådte Merkel straks til. Tyskland henter syge italienere til tyske hospitaler. Tyskland henter også syge franskmænd. Fordi man har overskuddet. Fordi man kan. At man samtidig opbygger viden i det tyske sundhedsvæsen, der senere kan komme tyske patienter til gavn, er en kærkommen sidegevinst. Tyskland sender også respiratorer til Spanien. Deler ud af sit overskud. Tyskland viser sig også i coronakrisen fra sin bedste side, som vi har set det i række krisestunder i nyere europæisk historie. Wir schaffen dass, er budskabet fra Merkel igen og igen, og hun sætter sig selv og sit land forrest. Det bør vi alle være taknemmelige for. Uden Tyskland, intet Europa fristes man til at konkludere. Den danske stat har handlet hurtigt og konsekvent på coronakrisen. Der er grund til at håbe, at vi derfor kan komme relativt let igennem den set i sundhedsfagligt perspektiv. Måske også økonomisk. Det er dog værd at holde fast i, at Corona er grænseoverskridende, og vejen tilbage på den anden side løses ved at tænke og handle grænseoverskridende. Det ville derfor klæde os at stå side om side med Tyskland i både ord og handling. Også mens det er svært. Der er en udløbsdato på Angela Merkel. Tiden som kansler rinder ud i 2021. For Europas skyld er der grund til at håbe på, at også hendes efterfølger tager et ansvar, der rækker ud over Tysklands grænser. For uden tysk lederskab, smuldrer Europa.

Erhverv 112

Modefirma har sagt farvel til 15 ansatte: 2020 handler kun om at begrænse tabet

Kolding

Plejehjem har nu haft ni smittetilfælde med corona: To plejehjemsbeboere er indlagt

Annonce