Annonce
Aabenraa

Byens Grill er sat til salg: Den fortsætter stadig i nabobyen

Den 36 kvadratmeter store Byens Grill i Aabenraa er til salg. Foto: Claus Thorsted
Efter mere end 22 år i gamet ønsker grill-manden Per Wulff at gå på efterløn.
Annonce

Aabenraa: En epoke inden for grillbars-branchen er ved at være slut. Per Wulff, der har drevet grillbarer i både Padborg, Rødekro og Aabenraa, har besluttet sig for at stoppe, og derfor er Byens Grill på Petersborg tæt ved Løgumklostervej i Aabenraa blevet sat til salg.

- Jeg har et ønske om at komme på efterløn, og så må man jo ikke eje noget, siger den 62-årige Per Wulff.

Per Wulff har haft Byens Grill på Petersborg i Aabenraa i omkring fire år, og efter at han lavede et opslag på Facebook for en uges tid siden, at stedet er til salg samt satte et skilt i vinduet, har der været mange telefonopkald.

- Der har været stor interesse, men nu må vi se, siger Per Wulff, der har været i gamet i 22 år.

Lige nu driver Per Wulff også en Byens Grill i Rødekro. Den vil på et tidspunkt blive overdraget til et familemedlem.

- Byens Grill i Rødekro lukker ikke, men den bliver overdraget til min søn. På den måde bliver det i familien, siger han.

Der har været stor interesse, men nu må vi se.

Per Wulff, indehaver af Byens Grill

Annonce

Et smart navn

Beslutningen om at lukke og sælge grillbaren i Aabenraa har ikke været påvirket af, at der lige nu er ved at blive indrettet en stor restaurant i den tidligere Kiwi-bygning på Petersborg, som dermed bliver nabo til Byens Grill.

- Det har ikke spillet nogen rolle, og jeg ville da også hellere have en restaurant end et supermarked som nabo, hvis jeg skulle vælge, siger Per Wulff.

Interesserede i den flytbare grillbar i det nordvestlige Aabenraa er ikke bundet af den nuværende placering. Har man lyst til at have en grillbar på en anden adresse, er det muligt.

- Grillbaren er flytbar, så hvis man finder en anden stadeplads, så kan man flytte den dertil, siger Per Wulff, der selv har fundet på navnet Byens Grill, der på et tidspunkt nærmest var en lille kæde.

- Da jeg fandt på navnet, tænkte jeg, at så kunne jeg altid flytte til en ny by uden at skulle lave om på skiltet, siger Per Wulff.

Byens Grill på Petersborg i Aabenraa er på 36 kvadratmeter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce