Annonce
Varde

Byfestposer samlede Fåborg til en anderledes fest

Byfesten for Fåborg og omegn blev noget anderledes i år på grund af corona. Den blev fejret rundt omkring i hjemmene - men med byfestposten som samlingspunkt. PR-foto
Annonce

Fåborg: Hvad gør man i byen, der er kendt for sine byfestpølser og hygge, når coronarestriktionerne sætter en stopper for årets byfest? Man tilbyder selvfølgelig byfestposer med pølserne, flutes, vin og sodavand, og så opfordrer borgerforeningen i Fåborg og idrætsforeningen i Fåborg/Vrenderip til at holde byfest sammen - men hver for sig.

Det tilbud blev taget så godt imod i Fåborg og lokalområdet, at der fredag blev uddelt over 80 kilo byfestpølser i Fåborghus.

Borgerforeningen og Idrætsforeningen er glade for, at formålet lykkedes:

- Vi kender til folk, som havde arrangeret byfestspisning med naboer, andre som ville afholde deres egen byfestaften, samt de personer, som støttede for at bakke op om foreningerne, fortæller Martin Kristensen, som er formand for Fåborg Borgerforening.

Fåborghus blev brugt til udlevering af byfestposerne. Håbet er, at by og opland kan samles i stedet til sankthans. PR-foto
Annonce

Håb for sankthans

Overskuddet fra byfestposerne vil blive brugt til den årlige grillaften, som holdes i august eller september. Og med de mange kilo pølser og antal byfestposer, der blev hentet, bliver der et overskud. .

Arrangørerne er meget glade for opbakningen til årets alternative byfest og har flere planer for de kommende måneder.

- Nu krydser vi fingre for, at sankthans kan gennemføres, siger Martin Kristensen.

Sådan ser det ud normalt, når der er byfest i Fåborg. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Kolding

Regionsrådet siger nej til ønske fra Kolding-gymnasium: Vil ikke lave lokale regler for fordeling af elever

Annonce