Annoncørbetalt indhold

Byg din egen gamer computer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Gaming bliver mere og mere udbredt, og danskerne spiller computer som aldrig før. Og det er ikke kun de unge som nyder spændingen foran skærmen, også flere voksne finder stor glæde i at spille computer. Hvis du ønsker at opgradere din egen gaming hule, så kan du få inspiration til hvordan, ved at læse med her. 


Annonce

For dig som elsker PlayStation

PlayStation er stadig en af favoritterne i mange danske hjem, og det er selvfølgelig ikke uden grund. Hvis du er ude efter den sidste nye teknologi, og design, så skal du selvfølgelig kaste blikket på den nyeste PlayStation, nemlig PS5. Den er selvfølgelig en større investering, end hvis du køber en PS4, men du får virkelig noget for pengene. PS5 kommer med en masse nye funktioner, SSD og ny controller, og den har også et lækkert, anderledes, futuristisk design. Her finder du den bedste ps5 pris, sådan at du kan få de fedeste gaming muligheder, til billigst mulig pris.

Selv om PS5 kom ud sidste år, så kan der stadig være lidt udfordrende at anskaffe sig en, da leveringen kan være påvirket af Covid-19. Det kan derfor være en god ide at bestille en allerede nu, hvis du skal være sikker på at få fingrene i en, hurtigst mulig. Det vil være svært at få fat i en brugt en, allerede nu, men måske kan du være heldig. Hvis du har tålmodighed til at nøjes med din PS4 en stund endnu, så kan du regne med at prisen falder.


Komponer din egen computer 

Hvis du elsker gaming og computere, så kan det være en ide at du skal kaste dig over et nyt projekt, nemlig at bygge din egen gaming computer. Når du laver din egen byg selv pc, så kan du konfigurere den efter eget behov, og få præcis de specifikationer som du ønsker at have. Du kan simpelthen skræddersy din egen computer.

I dag så finder du alle de informationer som du har brug for, online, sådan at du faktisk kan komme i mål med at bygge din egen computer, også uden hjælp fra udenforstående. Du finder videoer online, som kan hjælpe dig med at bygge computeren. Du kan også få alle de dele som du skal bruge, sendt hjem til dig, sådan at du ikke behøver at bruge tid på at lede rundt i butikker, efter de ting som du mangler.


Den største fordelen ved at lave en byg selv pc, er selvfølgelig at du kan få de komponenter som du ønsker at have. Du kan også skifte dele ud, sådan at du ikke behøver at investere i ny computer, hvis det er nogle dele som bliver forældet. På denne måde, så er faktisk en byg selv computer en meget mindre belastning for klimaet, da det er fokus på genbrug, og ikke det at smide ud en fungerende computer.

Du kan vælge at bygge den helt selv, eller du kan få specialister til at samle det for dig, sådan at du kun konfigurerer den selv. Hvis du vil give dig i kast med at lave det hele, så er det helt klart en fordel at du har teknisk snilde.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.