Annonce
Kolding

Byggefirma får filial i hovedstadsområdet

Entrepriseselskabet DN-Construction står bag blandt andet udviklingen af Gimbelgrunden. Nu udvider virksomheden med en afdeling i Søborg. I første omgang med tre mand. Ambitionen er at komme op på otte-ni medarbejdere.

Entrepriseselskabet DN-Construction starter med tre mand, men håber at komme op på otte-ni mand på det nye kontor inden for et par år.

Annonce

Basen er fortsat Kolding, men DN-Construction vil også have en bid af kagen i Københavnsområdet.

Byggefirmaet, der blandt andet står bag udviklingen og opførelsen af en ny skole til IBA i Kolding, har ansat tre medarbejdere, der skal holde snor i opgaverne i hovedstadsområdet.

- Vi har flere større projekter i Kolding, Aarhus og København. Men vi kan bare se, at der sker ekstremt meget i København. Og så har vi fået en del henvendelser fra samarbejdspartner, der gerne vil have, at vi etablerer os i København, siger Henrik Nielsen, der er udviklingsdirektør i DN-Construction.

Vil vokse mere

På under et år er entreprisevirksomheden gået fra 2 til 14 ansatte, og der er ambitioner om at vokse yderligere.

- Nu starter vi ud med tre mand på kontoret i Søborg. Det har altid været meget vigtigt for os, at vi er meget tæt på byggeriet. Inden for en halv times tid skal vi være på stedet, hvis der opstår et eller andet. Derfor er vi nødt til at have et kontor i området. Vi skulle da gerne ansætte et par mand mere i år, og målsætningen er at komme op på otte-ni stykker, siger Henrik Nielsen.

Men så skal selskabet heller ikke være større. Det er nemlig en af styrkerne, når selskabet byder ind på opgaver i hovedstadsområdet. De følger projekterne tæt, og så er det jyske håndværkere, selskabet hiver med til Sjælland.

- Det gør en forskel for vores kunder, at vi er jyder. Det lyder jo som en floskel, men vi gør det, vi siger. På den lange bane er det billigere, at håndværkerne overnatter på Sjælland, siger Henrik Nielsen.

DN-Construction

DN-Construction er en del af DN-Group, der udspringer af den mere end 50 år gamle virksomhed Damgaard Nielsen. Udviklingsdirektør Henrik Nielsen og administrerende direktør Jan Jensen står i spidsen for virksomheden, der blandt andet bygger for Atea i Kolding og står bag udviklingen af Gimbelgrunden, der ligger ved siden af det nye universitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes, og baråbningstider udvides i fase 4  

Esbjerg

Skole, gymnasium og fodboldklub sender hundredevis af unge i selvkarantæne: Mundbind kan være på vej til skolerne

Annonce