Annonce
Kolding

Byggefirma får filial i hovedstadsområdet

Entrepriseselskabet DN-Construction står bag blandt andet udviklingen af Gimbelgrunden. Nu udvider virksomheden med en afdeling i Søborg. I første omgang med tre mand. Ambitionen er at komme op på otte-ni medarbejdere.

Entrepriseselskabet DN-Construction starter med tre mand, men håber at komme op på otte-ni mand på det nye kontor inden for et par år.

Basen er fortsat Kolding, men DN-Construction vil også have en bid af kagen i Københavnsområdet.

Byggefirmaet, der blandt andet står bag udviklingen og opførelsen af en ny skole til IBA i Kolding, har ansat tre medarbejdere, der skal holde snor i opgaverne i hovedstadsområdet.

- Vi har flere større projekter i Kolding, Aarhus og København. Men vi kan bare se, at der sker ekstremt meget i København. Og så har vi fået en del henvendelser fra samarbejdspartner, der gerne vil have, at vi etablerer os i København, siger Henrik Nielsen, der er udviklingsdirektør i DN-Construction.

Vil vokse mere

På under et år er entreprisevirksomheden gået fra 2 til 14 ansatte, og der er ambitioner om at vokse yderligere.

- Nu starter vi ud med tre mand på kontoret i Søborg. Det har altid været meget vigtigt for os, at vi er meget tæt på byggeriet. Inden for en halv times tid skal vi være på stedet, hvis der opstår et eller andet. Derfor er vi nødt til at have et kontor i området. Vi skulle da gerne ansætte et par mand mere i år, og målsætningen er at komme op på otte-ni stykker, siger Henrik Nielsen.

Men så skal selskabet heller ikke være større. Det er nemlig en af styrkerne, når selskabet byder ind på opgaver i hovedstadsområdet. De følger projekterne tæt, og så er det jyske håndværkere, selskabet hiver med til Sjælland.

- Det gør en forskel for vores kunder, at vi er jyder. Det lyder jo som en floskel, men vi gør det, vi siger. På den lange bane er det billigere, at håndværkerne overnatter på Sjælland, siger Henrik Nielsen.

Annonce

DN-Construction

DN-Construction er en del af DN-Group, der udspringer af den mere end 50 år gamle virksomhed Damgaard Nielsen. Udviklingsdirektør Henrik Nielsen og administrerende direktør Jan Jensen står i spidsen for virksomheden, der blandt andet bygger for Atea i Kolding og står bag udviklingen af Gimbelgrunden, der ligger ved siden af det nye universitet.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Groteske udsættelser af sigtelser skal stoppe

Bandekonflikter, grænsekontrol og forebyggelse af terror har de seneste år gjort det meget svært for politiet på tilfredsstillende vis at løse alle sine resterende opgaver. Flere betjente til det hårdt pressede korps er på vej, men det tager tid at få dem uddannet, så både politikere og politiledelse står fortsat med en vigtig prioriteringsopgave. I denne uge er det kommet frem, at man ifølge Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, i alle politikredse i nogle tilfælde venter med at sigte mulige gerningsmænd. Det sker på grund af mandskabsmangel for at kunne leve op til politisk bestemte tidsfrister. I sager om vold og våben må der højest gå 30 dage fra, der er rejst en sigtelse, til der er en tiltale, og i voldtægtssager er fristen typisk 60 dage. Berlingske har talt med en anklager, der på møder har hørt ledere fortælle om, at der i Københavns Politi løbende ligger 500-1000 sager, hvor der på grund af tidsfristerne ikke er rejst sigtelser, selv om politiet kender til de mulige gerningsmænd. Det er en hån mod både ofrene og mod befolkningen, der skal have tillid til, at efterforskningen er så effektiv som muligt. Det er fornuftigt, at der er krav om, at sager om grov kriminalitet bliver afsluttet hurtigt. Men ressourcerne skal også følge med. Derfor må politikerne erkende, at politiet står i en svær situation, hvor rigide krav om tidsfrister kan virke mod hensigten. I stedet må kravet være, at politiet får prioriteret kræfterne bedst muligt og ikke lader sig styre af tidsfrister og deraf følgende målkrav, som lederne måles på. Hvis politiet har en konkret mistanke, skal der selvfølgelig rejses en sigtelse med det samme. Også selv om der er risiko for, at der går flere end for eksempel 30 dage, før der er rejst en tiltale. Det er afgørende, at efterforskningen sker hurtigst muligt. Det må politikere og politiets ledelse sørge for, så de groteske udsættelser af sigtelser kan stoppe.

Annonce