Annonce
Vejen

Byggefirma i Skodborg skifter ejer

Tømrermester Dennis Bruhn overtager Byggefirmaet Jens Hansen i Skodborg. Privatfoto
Indehaver af Byggefirmaet Jens Hansen i Skodborg, Jens Hansen, har valgt at gå på pension. I den forbindelse har han overdraget sit firma til tømrermester Dennis Bruhn.

Skodborg: Siden 1977 har Jens Hansen lavet byggeforretninger i lokalområdet i og omkring Rødding, med udgangspunkt fra værkstedet i Skodborg.

Nu har han dog valgt, at det er tid til at gå på pension.

Derfor har Jens Hansen valgt at overdrage ansvaret for firmaet til tømrermester Dennis Bruhn, tidligere indehaver af DB Træbyg, til at videreføre Byggefirmaet Jens Hansen.

Firmaet skifter i den forbindelse navn til Byggefirmaet Jens Hansens eftf.

- Byggefirmaet Jens Hansen er meget kendt i Rødding og omegn, og der er indgået en aftale om at videreføre firmaet i samme ånd, derfor er det naturligt blot at tilføje "efterfølger" i firmanavnet, fortæller Dennis Bruhn, der udover tømrerarbejde også fungerer som daglig leder. Han fortsætter:

- Jeg glæder mig meget til at udføre tømrerarbejde i Jens' navn. Vi starter med at udvide med 1 enkelt svend. Der er ordrer i bogen, og dem vil vi naturligvis udføre lige så professionelt, som Jens Hansen har gjort siden 1977.

For at markere ejerskiftet er der reception fredag den 1. november klokken 14-16 i værkstedet Industriparken 12, Skodborg, hvor forretningsforbindelser, familie og venner har mulighed for at takke Jens Hansen for de mange år og for at byde de nye folk velkomne.

Annonce
Jens Hansen har siden 1977 lavet byggeforretninger i lokalområdet i og omkring Rødding, med udgangspunkt fra værkstedet i Skodborg. Nu har han valgt at gå på pension. Privatfoto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Sørgelig sag fik det rette udfald

Sagen er helt igennem sørgelig. Men det kunne ikke være anderledes. Naturligvis måtte den danske stat ikke lade et lille barn gå til grunde i en lejr i Syrien, efter såvel barnets somalisk-danske mor som faren tilsyneladende er blevet dræbt. Derfor er den 11 måneder gamle dreng nu blevet hentet til Danmark, hvor han forhåbentlig får en god fremtid sammen med sine slægtninge. Både drengens mor og far har haft tilknytning til Islamisk Stat. Sagen er den bedst tænkelige illustration af det idioti, disse fanatikere er besat af. Deltagelse i terror er i sig selv utilgivelig. Men det er komplet ubegribeligt, at forældre også er parate til at ofre deres eget barn for en tåbelig sag. Netop dette er jo konsekvensen af at medbringe børn eller sætte dem i verden i det helvede, Islamisk Stat lykkeligvis kun for en kort periode kunne etablere i Mellemøsten. Vi skal i sådanne sager være humane, men med kraftige forbehold. For den danske stat er der uanset farven på de pågældendes pas ingen grund til at gøre sig synderlige anstrengelser for at hente andre IS-terrorister til landet. Det gælder også for de pågældendes børn, med mindre ganske særlige forhold gør sig gældende. Det var tilfældet for den lille dreng samt i en tidligere sag, hvor en hårdt kvæstet 13-årig dreng i juni blev evakueret fra en interneringslejr. Alternativet havde formentlig i begge tilfælde været børnenes død. Det må vi ikke medvirke til. Dansk Folkeparti lufter mistanken om, at det reelt ikke er muligt at kontrollere, hvorvidt den lille drengs forældre faktisk er afgået ved døden. I lyset af de kaotiske forhold i Syrien er denne skepsis begrundet. Men skulle for eksempel moren senere vise sig at være i live, bør det på ingen måde berettige hende til en fribillet retur til Danmark. Flere medier har bragt historier om tidligere IS-terrorister, der angiveligt bittert har fortrudt og nu vil retur til Danmark. Til dem er beskeden: Alle valg i livet har konsekvenser, og I er ikke velkomne.

Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Annonce