Annonce
Vejen

Byggefirma i Skodborg skifter ejer

Tømrermester Dennis Bruhn overtager Byggefirmaet Jens Hansen i Skodborg. Privatfoto
Indehaver af Byggefirmaet Jens Hansen i Skodborg, Jens Hansen, har valgt at gå på pension. I den forbindelse har han overdraget sit firma til tømrermester Dennis Bruhn.
Annonce

Skodborg: Siden 1977 har Jens Hansen lavet byggeforretninger i lokalområdet i og omkring Rødding, med udgangspunkt fra værkstedet i Skodborg.

Nu har han dog valgt, at det er tid til at gå på pension.

Derfor har Jens Hansen valgt at overdrage ansvaret for firmaet til tømrermester Dennis Bruhn, tidligere indehaver af DB Træbyg, til at videreføre Byggefirmaet Jens Hansen.

Firmaet skifter i den forbindelse navn til Byggefirmaet Jens Hansens eftf.

- Byggefirmaet Jens Hansen er meget kendt i Rødding og omegn, og der er indgået en aftale om at videreføre firmaet i samme ånd, derfor er det naturligt blot at tilføje "efterfølger" i firmanavnet, fortæller Dennis Bruhn, der udover tømrerarbejde også fungerer som daglig leder. Han fortsætter:

- Jeg glæder mig meget til at udføre tømrerarbejde i Jens' navn. Vi starter med at udvide med 1 enkelt svend. Der er ordrer i bogen, og dem vil vi naturligvis udføre lige så professionelt, som Jens Hansen har gjort siden 1977.

For at markere ejerskiftet er der reception fredag den 1. november klokken 14-16 i værkstedet Industriparken 12, Skodborg, hvor forretningsforbindelser, familie og venner har mulighed for at takke Jens Hansen for de mange år og for at byde de nye folk velkomne.

Jens Hansen har siden 1977 lavet byggeforretninger i lokalområdet i og omkring Rødding, med udgangspunkt fra værkstedet i Skodborg. Nu har han valgt at gå på pension. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Efter brutalt corona-knæk blomstrer turistbranchen igen: Udlejere jubler over reddet og forlænget højsæson

Esbjerg

Hverdagen

Annonce